Παναθηναικος - Ολυμπιακος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 6/11

Παλάσιος: «Τρελάθηκε» με τα γκολ του η σύζυγος του!

Παναθηναικος – Ολυμπιακος καναλι ωρα: Διαλύει τον πελάτη και συνεχίζει ακάθεκτος προς τον τίτλο

Το «τρένο» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς συνεχίζει ακάθεκτο την πορεία του προς τον τίτλο και αυτή την αγωνιστική στοχεύσει στην 11η συνεχόμενη νίκη, με αντίπαλο τον διαλυμένο Ολυμπιακό των δικαιολογιών και των ευρωπαϊκών ξεφτιλισμών (19:30). Ο Παναθηναϊκός προβάλει ως το μεγάλο φαβορί στην αναμέτρηση. Η συνολική εικόνα των «πρασίνων» είναι τέτοια που τους δίνει το συγκεκριμένο ρόλο.

Ξέχωρα από την φόρμα και η παράδοση είναι υπέρ των παικτών του Γιοβάνοβιτς. Στα τελευταία τέσσερα ντέρμπι «αιωνίων» παραμένουν αήττητοι (2-2-0), μάλιστα στα τρία εξ αυτών δεν δέχτηκαν καν γκολ!

Η φρενήρης πορεία του Παναθηναϊκού συνεχίστηκε και την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στον Βόλο (5-1). Ο Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του και παράλληλα, να διατηρήσει τη μεγάλη διαφορά από τους διώκτες του. Αυτή την στιγμή έχει έξι βαθμούς απόσταση από την ΑΕΚ που παίζει την Κυριακή εκτός έδρας με τον Αστέρα Τρίπολης. 

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός με τη σέντρα προγραμματισμένη για τις 19:30. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Cosmote Sport 1 HD.

Βολος – Παναθηναικος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Ενθουσιασμένος με τον κόσμο ο Μάγκνουσον, διαβάστε τι είπε σε σχετική τοποθέτησή του.

«Είμαι ενθουσιασμένος με όσα είδα. Ανθρώπους χαρούμενους, να οδηγούν χαμογελαστοί για το γήπεδο, να ταξιδεύουν απολαμβάνοντας τη διαδρομή και τραγουδώντας για την ομάδα μας. Αγαπώ όλο αυτό το σκηνικό, είναι ξεχωριστό για μένα. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους προσφέρουμε χαρές και επιτυχίες. Και στη Ρωσία που ήμουν ο κόσμος ακολουθούσε την ομάδα εκτός έδρας, αλλά αυτό που συμβαίνει εδώ είναι το κάτι άλλο. Είναι μια τρέλα! Δεν πρόκειται πουθενά να βρεις πιο τρελούς οπαδούς από τους Έλληνες. Ήρθε τόσος κόσμος στο γήπεδο και έκανε το γήπεδο σαν… Λεωφόρο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News