Παναθηναϊκός: Κέρδισε νέο βραβείο ο Παλάσιος!
Το πρώτο γκολ του Σεμπαστιάν Παλάσιος με τον Βόλο αναδείχθηκε καλύτερο της 10ης αγωνιστικής της Superleague από το κοινό.
Ο Αργεντινός εξτρέμ του Παναθηναϊκού πήρε την μπάλα στην αντεπίθεση από τον Μπερνάρντ, πλησίασε και μπούκαρε στην περιοχή, έκανε την ντρίμπλα ξεπερνώντας τον αντίπαλό του και φέρνοντας την μπάλα για να εκτελέσει με το αριστερό, αλλά εκείνος επέλεξε να σουτάρει με το δεξί βάζοντας εξωτερικό φάλτσο νικώντας τον Κλέιμαν για το 0-1 στο 38ο λεπτό και συνδυάζοντας την ωραία του ντρίμπλα μ’ ένα άρτιο τελείωμα.
Στην ψηφοφορία ο Παλάσιος συγκέντρωσε 38,43% κερδίζοντας με δυσκολία τον Γκατσίνοβιτς της ΑΕΚ που έφτασε το 36,42%. Τρίτος ήταν ο Γκρέι με 16,26%, τέταρτος ο Μπακαμπού με 8,37% και πέμπτος και τελευταίος ο Ρομπάι με 0,52%.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Άλλαξαν τα δεδομένα στην κορυφή – Ποια ντέρμπι απομένουν
- Χειραψία Νίκολιτς-Νίστρουπ εν μέσω...παρεμβολής του Ηλιόπουλου! (vid)
- Παναθηναϊκός, επόμενος αντίπαλος: Ώρα, ημέρα και έδρα (10η αγων.)
- Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Η κίνηση του Κάνγκουα μετά την αποβολή του
- Ομπράντοβιτς: «Αυτό είναι το βασικό μας πρόβλημα» - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου