Παναθηναϊκός: «Κλειδώνει» ενδεκάδα και μία έκπληξη!
Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή στη Λεωφόρο.
Οι «πράσινοι» μετά την εντυπωσιακή επικράτηση επί του Βόλου στο Πανθεσσαλικό και το 10/10 συνεχίζουν με το ίδιο σκεπτικό και νοοτροπία ενόψει του μεγάλου παιχνιδιού.
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι παίκτες του προετοιμάζονται έχοντας ως στόχο μια ακόμη νίκη απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο.
Ο Σέρβος προπονητής δουλεύει πολύ στο κομμάτι της τακτικής, αναλύοντας στους ποδοσφαιριστές του το τι πρέπει να κάνουν στο παιχνίδι και φυσικά προετοιμάζει πνευματικά την ομάδα για ένα ματς διαφορετικό απ’ όλα τα υπόλοιπα.
Η συγκέντρωση όλων στο τριφύλλι είναι στο 100%, το πλάνο παραμένει ίδιο και άπαντες θέλουν να διατηρήσουν το απόλυτο και να φύγουν ξανά με χαμόγελα από το γήπεδο στο κατάμεστο «Απόστολος Νικολαΐδης».
Παναθηναϊκός: «Κλειδώνει» ενδεκάδα και μία έκπληξη!
Όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα γίνουν αλλαγές στην ενδεκάδα, ωστόσο διεκδικεί θέση βασικού στο ντέρμπι ο Κώτσιρας.
Ο έμπειρος μπακ επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του, έπαιξε για λίγο κόντρα στον Βόλο και πλέον θέτει υποψηφιότητα για την ενδεκάδα, ώστε να αντικαταστήσει τον Φακούντο Σάντσες.
Αυτό θα είναι μια έκπληξη, καθώς επέστρεψε την περασμένη εβδομάδα στη δράση μετά από μακρά απουσία και δεν έχει αγωνιστικο ρυθμό!
Στις άλλες θέσεις οι επιλογές είναι δεδομένες. Μπρινιόλι στο τέρμα, Σένκεφελντ και Μάγκνουσον στόπερ, Χουάνκαρ αριστερό μπακ, Ρούμπεν, Τσέριν στον άξονα, με τον Παλάσιος δεξιά, τον Βέρμπιτς αριστερά και τον Μπερνάρ να κινείται πίσω από τον Σπόραρ.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ο Μπαλντίνι ίσως προτείνει Τιάγκο Μότα για προπονητή στον Παναθηναϊκό» - Τι ισχύει με Φερέιρα, Ρεμπρόφ
- Παναθηναϊκός: Πώς ήταν ο Μπενίτεθ στο Κορωπί μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό
- Πώς αλλάζει το καλοκαίρι του Παναθηναϊκού με την τέταρτη θέση
- Παναθηναϊκός: Τόσο κόσμο είχε το ΟΑΚΑ με τη Μονακό, η επίσημη καταμέτρηση
- Παναθηναϊκός: Κινητοποίηση για Βαλένθια - Πόσο κόσμο περιμένουν