Παναθηναικος - Αρης καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 23/10

Βόμβες Νικολογιάννη για Λαμία και διαιτητή!

Παναθηναικος – Αρης καναλι ωρα: Έτοιμη για το… 9ο βήμα και το ρεκόρ η αρμάδα του Ιβάν

Το «τρένο» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς συνεχίζει ακάθεκτο την πορεία του προς τον τίτλο και αυτή την αγωνιστική στοχεύσει στην 9η συνεχόμενη νίκη, με αντίπαλο τον Άρη στη Λεωφόρο (19:30).

Η φρενήρης πορεία του Παναθηναϊκού συνεχίστηκε και την προηγούμενη αγωνιστική στη Λαμία. Εκεί όπου οι «πράσινοι» κινδύνεψαν με τη… φωτιά με τη μισή ενδεκάδα να αποχωρεί με προβλήματα τραυματισμών, αλλά τελικά πήραν ένα σπουδαίο «διπλό» με 2-0. Οι Παλάσιος και Σάντσες πέτυχαν τα δύο γκολ, αλλά ο Αργεντινός μαζί με τους Αϊτόρ, Τσέριν, Ιωαννίδη και Τρουιγέ τραυματίστηκαν και δεν κατάφεραν να βγάλουν το ματς.

Πιο σημαντικός όλων είναι ο τραυματισμός του Γάλλου μέσου, που υπέστη ρήξη χιαστού και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Όλοι οι υπόλοιποι αναμένεται να είναι στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς για τον αγώνα με τον Άρη. Η Λεωφόρος θα είναι και πάλι κατάμεστη, δημιουργώντας μία καταπληκτική ατμόσφαιρα.

Ο Παναθηναϊκός καλείται λοιπόν να πράξει ότι και στα προηγούμενα εντός έδρας ματς μέχρι στιγμής. Να πιάσει από το… λαιμό τον αντίπαλό του και πάρει ακόμη μία νίκη, που θα τον διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας με το απόλυτο!

Παναθηναϊκός – Αρης με τη σέντρα προγραμματισμένη για τις 19:30. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Cosmote Sport 1 HD.

Παναθηναικος – Αρης καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Για ακόμα μία φορά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδειξε το ήθος του και το πόσο καλό είναι το κλίμα της ομάδας. Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε.

«Καμιά φορά το ποδόσφαιρο είναι λίγο απρόβλεπτο. Kάνοντας ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο, με άφησε πλήρως ικανοποιημένο. Στο δεύτερο είχαμε αρκετά προβλήματα. Περίεργο δεύτερο ημίχρονο, με τόσες αναγκαστικές αλλαγές, αλλά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο δεν είναι κάτι που δεν μπορεί να συμβεί.

Έχω πειθαρχημένη ομάδα. Αυτό που με προβληματίζει είναι να δούμε τους παίκτες που αποχώρησαν πως θα είναι τις επόμενες μέρες και το μεγάλο θέμα με τον Άλεξ (σ.σ. Τρουιγιέ), ελπίζουμε να μην είναι δύσκολος τραυματισμός. Είναι κρίμα που και ο ίδιος περίμενε το ντεμπούτο και σε αυτό το παιχνίδι αν επιβεβαιωθούν οι πρώτες εξετάσεις σίγουρα θα είναι μια δύσκολη περίοδος για τον ίδιο και για εμάς. Θα σταθούμε δίπλα του σε ό,τι χρειαστεί».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News