Τρουιγιέ: Το συγκλονιστικό μήνυμα για τον τραυματισμό του

Τρουιγιέ: Το συγκλονιστικό μήνυμα για τον τραυματισμό του

Ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν Αλέξις Τρουιγιέ έστειλε το δικό του μήνυμα μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του.

Ο Γάλλος χαφ ο οποίος έπαθε ρήξη χιαστών στο ντεμπούτο με την πράσινη φανέλα στον αγώνα με την Λαμία έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα.

Πιο συγκεκριμένα, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό ευχαρίστησε άπαντες για την στήριξη και τόνισε ότι θα δουλέψει σκληρά, προκειμένου να επιστρέψει πιο δυνατός από ποτέ.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Ευχαριστώ για την καταπληκτική στήριξή σας. Είναι μια δύσκολη στιγμή αλλά μέσα στο ποδόσφαιρο είναι και αυτά. Θα επανέλθω πιο δυνατός από ποτέ. Ας επικεντρωθούμε στο πιο σημαντικό : 8/8 Τι ομάδα !. Τόσο περήφανος για την ομάδα αυτή. Η σκληρή δουλειά συνεχίζεται».

Δείτε παρακάτω το ποστ του Γάλλου:

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr