Παναθηναϊκός: Οφείλει να προσπαθήσει ο Ιωαννίδης
Παναθηναϊκός: Ο Φώτης Ιωαννίδης δεν είναι πλέον το ψαρωμένο παιδί, που πήγε το καλοκαίρι του 2020 στο Κορωπί.
Ο Γιοβάνοβιτς και το τιμ του είχαν υπομονή μαζί του. Έβλεπαν πως είχαν έναν παίκτη με τρομερά προσόντα, αλλά ακατέργαστο, ο οποίος χρειαζόταν δουλειά πάνω στο τακτικό κομμάτι, για να γίνει μέρος του σχεδίου.
Η παρατεταμένη αφλογιστία του Καρλίτος συν την αδυναμία του να υποστηρίξει τη θέση του επιθετικού κορυφής, αλλά και το πρόβλημα του Μακέντα στον αστράγαλο (που οδήγησε τον Ιταλό στο χειρουργείο), έφεραν τον νεαρό φορ σταθερά στις βασικές επιλογές απ’ τις αρχές του 2022.
Εκεί ήταν που δούλεψε ακόμη περισσότερο για να εξελιχθεί ωστόσο παραμένει δυσκοίλιος στο γκολ και η εξέδρα είναι καχύποπτη μαζί του ξέροντας ότι σε ένα Παναθηναϊκό που ακουμπά πια την ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ του δεν χωρά στράικερ που θα κάνει γκολ μια στις…10 φάσεις.
Δεν είχε ποτέ τέτοιο θέμα το τριφύλλι όταν έκανε πρωταθλητισμό, όσο κι αν είναι άδικη η σύγκριση του Φώτη με μεγάλους σταρ!
Ωστόσο ο κόσμος δεν έχει υπομονή μετά από 12 χρόνια αναμονής για ένα πρωτάθλημα, θέλει την τελειότητα που ο μικρός ακόμα είναι πολύ μακριά για να την επιτύχει.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΟφείλει να προσπαθήσει όμως, αρχής γενομένης σήμερα από την Λαμία που την έχει και…πελάτισσα!
Δημήτρης Στρατής
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Χτυπάει» παντού ο Παναθηναϊκός: Μετά τον Φαλ, πιθανή νέα μεταγραφή εντός της εβδομάδας
- Μεγάλη πρόταση του ΠΑΟΚ σε Τολιόπουλο - Πώς «απαντά» ο Παναθηναϊκός
- Παναθηναϊκός: Το τηλεφώνημα του Ομπράντοβιτς στον Φαλ
- Παναθηναϊκός: Η εικόνα για Χεζόνια, Μίσιτς και Μπογκντάνοβιτς
- Παναθηναϊκός: Μπόνγκα, Λάιλς και το οικονομικό πακέτο