Χειρονομία από παίκτη του Αστέρα στους οπαδούς του Παναθηναϊκού έξω από τη Λεωφόρο!
Έξαλλο έκαναν τον κόσμο του Παναθηναϊκού οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης με την συμπεριφορά τους.
Ο Ιγκλέσιας στο 96ο λεπτό του αγώνα κοιτούσε προς την εξέδρα και γελούσε ειρωνικά, ενώ το αποκορύφωμα ήταν κατά την αναχώρηση του πούλμαν της ομάδας της Τρίπολης, όπου ο Στάνκο έκανε άσεμνη χειρονομία προς τον κόσμο που βρισκόταν έξω από την Λεωφόρο.
Τουλάχιστον… ο Σιδηρόπουλος κράτησε ξεκάθαρη στάση σε ΔΥΟ φάσεις!
Ο Τάσος Σιδηρόπουλος είναι ανεπιθύμητος από τον Παναθηναϊκό, ποικίλες φορές στο παρελθόν έχει προκαλέσει αντιδράσεις, αλλά σε ΔΥΟ φάσεις με τον Αστέρα η κρίση του ήταν η ίδια και εμφανίστηκε δίκαιος.
Ποιος διεύθυνε το περσινό παιχνίδι Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 0-1 στη Λεωφόρο; Ο Τάσος Σιδηρόπουλος!
Ο Σιδηρόπουλος, λοιπόν, πέρσι καταλόγισε πέναλτι εις βάρος του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον Αστέρα την περσινή σεζόν για παράβαση του Σάντσες με τον αντίπαλο να τσιμπάει στην ΠΛΑΤΗ του τη μπάλα και να δέχεται το πόδι του Αργεντινού πάνω του.
Ένα χρόνο περίπου μετά, από το VAR ο Σιδηρόπουλος δεν έκανε «εκπτώσεις» σε πανομοιότυπη φάση, έδωσε εντολή στον Παπαδόπουλο – που βρισκόταν σε άλλο… γήπεδο – να πάει να δει τη φάση και να καταλογίσει πέναλτι. Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΚΕΙ.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Πού «χτυπάει» ο Παναθηναϊκός: Οι επόμενες κινήσεις μετά τους Φαλ και Μπαντιό
- Παναθηναϊκός: Γνωρίζει για... Φαν Ντρόγκελεν ο Ντε Φράι
- «Θα πάρει τρία χαφ ο Παναθηναϊκός, πιθανή μία αποχώρηση»
- «Mεταγραφικό ντέρμπι Παναθηναϊκού και ΑΕΚ για χαφ αξίας 14 εκατ. ευρώ»
- «Ο Όσμαν παραμένει οριστικά στον Παναθηναϊκό - Η γνώμη του Ομπράντοβιτς»