«Καρφί» Μάγκνουσον για Αστέρα: «Ήρθε για να....»

«Καρφί» Μάγκνουσον για Αστέρα: «Ήρθε για να....»

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 1-0: Ο Ισλανδός στόπερ πέταξε τη… σπόντα του για το πώς έπαιξε ο Αστέρας στη Λρωφόρο.

Το πως προσέγγισε το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Αστέρας Τρίπολης σχολίασε ο Χόρντουρ Μάγκνουσον, λέγοντας πως οι Αρκάδες ήθελαν να παίξουν άμυνα και να δυσκολέψουν τους «πράσινους».

Αναλυτικά όσα είπε ο Χόρντουρ Μάγκνουσον:

«Αρχικά, ήταν ενας πολύ δύσκολος αγώνας. Είχαμε υπομονή και προσπαθούσαμε να είμαστε μέσα στο ματς. Προσπαθήσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι αλλα οι αντίπαλοι ήρθαν για να παίξουν άμυνα και έπαιξαν καλα. Ήρθαν εδώ για να μας δυσκολέψουν, την ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Τελικά ήρθε το πέναλτι και πήραμε τη νίκη.

Η αλήθεια είναι πως μου αρέσει να παίζω με τη μπάλα, να κτίζω το ματς. Σήμερα ήταν ένας δύσκολος αγώνας, Το πέρασμα της μπάλας ήταν δύσκολο και προσπαθήσαμε να βρούμε εναλλακτικές και προσπάθησα και εγω.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr