Αλβέρτης: «Ακόμα καλύτερες μεταγραφές στον Παναθηναϊκό» - Τι απάντησε για Διαμαντίδη
Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης μίλησε από τη Σύρο, στάθηκε στις μεταγραφές του Παναθηναϊκού και απάντησε για τον Δημήτρη Διαμαντίδη.
Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης βρέθηκε στη Σύρο, στο πλαίσιο του Stoiximan Aegean Ball Festival, το οποίο ολοκληρώνει τη δεύτερη ημέρα του με έντονη παρουσία από μεγάλες μορφές του ελληνικού μπάσκετ.
Ο παλαίμαχος αρχηγός του Παναθηναϊκού AKTOR μίλησε στο SPORT24 από την Ερμούπολη και στάθηκε αρχικά στη σημασία τέτοιων διοργανώσεων, που δίνουν την ευκαιρία σε παλιούς συμπαίκτες, αντιπάλους και ανθρώπους του μπάσκετ να βρεθούν ξανά μαζί.
Ο Αλβέρτης έδωσε συγχαρητήρια στον Γιώργο Πρίντεζη και στους ανθρώπους που έχουν αναλάβει τη διοργάνωση, τονίζοντας πως πρόκειται για μια πολύ όμορφη μπασκετική δράση, ειδικά μέσα στο καλοκαίρι και με την παρουσία πολλών παιδιών.
Για την εμπειρία του στο Stoiximan Aegean Ball Festival είπε: “Πάντα είναι πάρα πολύ όμορφα όταν βλέπεις παλιούς συναθλητές, αντιπάλους ή συμπαίκτες. Τέτοιες δραστηριότητες, ειδικά το καλοκαίρι που μαζεύονται πάρα πολλά παιδιά, είναι υπέροχες. Ένα μεγάλο μπράβο και συγχαρητήρια στη διοργάνωση και στον Γιώργο Πρίντεζη που τα έχει όλα κάνει στην εντέλεια”,
Για το αν παίζει μπάσκετ κατά τη διάρκεια της σεζόν, η απάντησή του ήταν: “Όχι δεν παίζουμε”.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΣε ερώτηση που αφορούσε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και το αν είναι έτοιμος, ο Αλβέρτης σχολίασε: “Κάνουμε προπόνηση. Προλαβαίνουμε εντάξει”.
Το ενδιαφέρον, πάντως, πήγε και στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού AKTOR, με τον Αλβέρτη να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για ακόμη πιο δυνατές κινήσεις στη συνέχεια.
Για τις μεταγραφές του Παναθηναϊκού ανέφερε χαρακτηριστικά: “Συνεχίζουμε και θα γίνουν ακόμα καλύτερες”.
Όσο για το ενδεχόμενο επιστροφής του Δημήτρη Διαμαντίδη στον Παναθηναϊκό, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης απάντησε με χιούμορ: “Ρωτήστε τον (σ.σ. γελώντας)”.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Μόουζες Ράιτ και οι επόμενες μεταγραφές
- Αλβέρτης: «Ακόμα καλύτερες μεταγραφές στον Παναθηναϊκό» - Τι απάντησε για Διαμαντίδη
- Παναθηναϊκός, Ράστοντερ: Από τις 200.000 ευρώ στα 4 εκατ. ευρώ
- Παναθηναϊκός: Το μεταγραφικό παζλ παίρνει μορφή - Τι ακολουθεί σε τρεις θέσεις
- «Πιθανή μετωπική Αλαφούζου-Μαρινάκη για την προεδρία της Super League»