Συνεχίζει την προπαίδεια του τρία - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Προσωπικότητες και ευκαιρία!

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης

Ο Παναθηναϊκός δείχνει ασταμάτητος μέχρι στιγμής και χωρίς αντίπαλο στην κούρσα του πρωταθλήματος. Η νίκη στην Τούμπα έχει εκτοξεύσει στα ύψη την ψυχολογία των παικτών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που τώρα επιστρέφουν στην έδρα τους για να υποδεχθούν τον Αστέρα Τρίπολης (19:30).

Η συνοχή που έδειξε το συγκρότημα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην Τούμπα ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική. Για δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι, οι «πράσινοι» έμειναν πίσω στο σκορ, αλλά κατάφεραν να το γυρίσουν.

Στην Τούμπα μάλιστα έδειξαν εξαιρετική ψυχραιμία και δεν επηρεάστηκαν καθόλου, από το κλίμα στις εξέδρες. Ο Αϊτόρ ήταν άψογος για ακόμη ένα παιχνίδι και φυσικά ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην ανατροπή του «τριφυλλιού».

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης για το «7 στα 7» και την μοναξιά της κορυφής. Σέντρα στις 19:30.

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης: Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Τώρα, όμως ο Παναθηναϊκός έχει να αντιμετωπίσει τον… κακό του δαίμονα. Ο Αστέρας είναι μία ομάδα που βάζει δύσκολα στους πράσινους. Στα τελευταία τρία μεταξύ τους παιχνίδια, το «τριφύλλι» αγνοεί τη νίκη. Πέρυσι ηττήθηκε ενώ τα δύο προηγούμενα ματς στη Λεωφόρο έληξαν ισόπαλα.

Γενικότερα η προϊστορία με τους Αρκάδες είναι σχεδόν μοιρασμένη. Ο Παναθηναϊκός έχει υποδεχθεί 18 φορές τον Αστέρα και έχει μόνο 9 νίκες! Επίσης έχει οκτώ ισοπαλίες, αλλά και μία ήττα, πέρυσι με σκορ 1-0 από το πέναλτι του Μπαράλες.

Η απουσίες των Σπόραρ και Τσέριν θα διαμορφώσουν τα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει δείξει ότι διαθέτει λύσεις για να προσαρμοστεί στις ανάγκες του αγώνα και να διεκδικήσει τη νίκη.

Δείτε τις αποδόσεις της αναμέτρησης

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News