Νικοπολίδης: «Ο Παναθηναϊκός μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα»

Το μήνυμα του Νικοπολίδη για τον Χένρικσεν (pic)

Ο Αντώνης Νικοπολίδης μιλάει στο Gazzetta για το πρωτάθλημα χαρακτηρίζοντας την φετινή Super League εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και στέκεται στο καλό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά:

Έχουν γίνει ήδη 5 αγωνιστικές. Ποια είναι τα πρώτα συμπεράσματα που βγάζεις;

«Αυτό που βγαίνει σαν συμπεράσματα είναι πως θα δούμε ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα. Οι ομάδες σχεδόν στο ίδιο επίπεδο, κάποιες καλύτερα ή χειρότερα. Οι ομάδες θα βρουν το δρόμο τους , Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα ανέβουν, η ΑΕΚ είναι πολλή δυνατή και θα έχει, ο Παναθηναϊκός σταθερός και ανταγωνιστικός.

Θα έχει πολύ μεγάλη σημασία τα εκτός Αθηνών παιχνίδια, όπως ο ΟΦΗ, ο Παναιτωλικός, ο Αστέρας, αλλά πιστεύω πως ακόμα είμαστε πολύ στην αρχή γιατί μην ξεχνάμε πως υπάρχουν και τα πλει οφ».

Έχουμε δει κάτι διαφορετικό φέτος; Και τι είναι αυτό;

«Σίγουρα ο Παναθηναϊκός ο οποίος δείχνει αυτές τις 5 αγωνιστικές να είναι πολύ πιο σταθερός. Δείχνει ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει, κάτι που δεν έδειχνε τα προηγούμενα χρόνια.

Σίγουρα ο Ολυμπιακός δεν ξεκίνησε καλά γενικότερα, αλλά με την έλευση του Μίτσελ που γνωρίζει τον Ολυμπιακό και έχει πολύ καλό ρόστερ θα βελτιωθεί στη συνέχεια. Η ΑΕΚ και με το ρόστερ και την δυναμική που αποκτά είναι τρία πράγματα που ξεχωρίζω από την αρχή του πρωταθλήματος».

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Exit mobile version