Γιοβάνοβιτς: Οι ατάκες μετά την τριάρα

Γιοβάνοβιτς: Οι ατάκες μετά την τριάρα

Διαβάστε παρακάτω όσα δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το 3-0 επί του ΠΑΣ Γιάννενα.

Αναλυτικά

“Κερδίσαμε δίκαια, ήμασταν καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΣ. Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις, είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που όλη την ώρα ήταν πίσω από τη μπάλα με 9 και 10 παίκτες, έπρεπε να είχαμε υπομονή, στο τέλος βρήκαμε τα γκολ από τις στημένες φάσεις.

Προσπαθήσαμε, δεν ήταν εύκολο, ο ΠΑΣ έπαιξε για πρώτη φορά με αυτό τον τρόπο. Ήταν δίκαιη νίκη και πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί πήραν την πέμπτη σερί νίκη που ήταν σημαντική στην προσπάθεια που κάνουμε”, τόνισε ο Σέρβος προπονητής του τριφυλλιού, για να προσθέσει:

“Είμαστε ακόμα στο ξεκίνημα, ήμασταν και λίγο ευνοημένοι από το πρόγραμμα που δώσαμε περισσότερα ματς στην Λεωφόρο στην αρχή, Δεν είναι εύκολο πάντως να κερδίζεις συνεχόμενα ματς, για μας είναι σημαντικό, σε αυτή τη φάση ανταποκριθήκαμε καλά.

Δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο, είμαστε ακόμα στην αρχή. Είχαμε τέσσερα ματς στην Λεωφόρο και ξέρετε πως στο γήπεδο μας παίζουμε καλά με τη βοήθεια του κόσμου μας”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News