Παναθηναικος - ΠΑΣ Γιαννινα καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση (17/9)

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 2-1 (Highlights/vid)

Παναθηναικος – ΠΑΣ Γιαννινα καναλι ωρα: Ξεκάθαρο φαβορί οι «πράσινοι», κερδίζουν άνετα

Παναθηναϊκός και ΠΑΣ Γιάννινα διασταυρώνουν τα ξίφη τους στη Λεωφόρο (21:30) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League. Το «τριφύλλι» φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με το απόλυτο των νικών. Μάλιστα, θέλει να παραμείνει εκεί και μετά την αναμέτρηση με την ομάδα των Ιωαννίνων. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει πραγματοποιήσει ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι ξεκάθαρο ότι έχει μεγάλες διαφορές σε σχέση με την περσινή ομάδα. σε 4 αγωνιστικές μετράει 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Στο πιο πρόσφατο χρονικά παιχνίδι, δυσκολεύτηκε (2-1) για να λυγίσει τον νεοφώτιστο Λεβαδειακό. 

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα με τη σέντρα προγραμματισμένη για τις 21:30. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Cosmote Sport 2HD.

Παναθηναικος – ΠΑΣ Γιαννινα καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News