Παναθηναικος - ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (17/9)

Παναθηναικος - ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming (17/9)

Παναθηναικος – ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming | Panathinaikos – PAS Giannina Live Streaming: Παναθηναϊκός και ΠΑΣ Γιάννινα διασταυρώνουν τα ξίφη τους στη Λεωφόρο (21:30) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League.

Το «τριφύλλι» φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με το απόλυτο των νικών. Μάλιστα, θέλει να παραμείνει εκεί και μετά την αναμέτρηση με την ομάδα των Ιωαννίνων. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει πραγματοποιήσει ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Την περασμένη εβδομάδα έδωσε και το πρώτο του ντέρμπι. Αντίπαλος ήταν η ΑΕΚ και η προσπάθεια που κατέβαλαν οι «πράσινοι» στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Το τελικό σκορ 2-1 διαμορφώθηκε με ανατροπή, πριν καν κλείσει το πρώτο ημίχρονο! «Οι παίκτες μου αντέδρασαν άψογα, έκαναν εξαιρετική εμφάνιση και τους αξίζουν συγχαρητήρια», τόνισε ο Γιοβάνοβιτς, ο οποίος περιμένει ανάλογη συνέχεια για να διευρυνθεί το νικηφόρο σερί.  

Στόχος του Σέρβου προπονητή είναι η ομάδα του να πάει ήρεμη στη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες, αφού στη συνέχεια ακολουθεί νέο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Γιοβάνοβιτς για το παιχνίδι δεν υπολογίζει τον Κώτσιρα και τη θέση του θα πάρει ο Σάντσες. Οι Μάγκνουσον, Σένκεφελντ έχουν ανεβάσει στροφές, ενώ υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα έχει βάλει ο Βέρμπιτς.  Super League Ελλάδα Live Streaming

Με απουσίες και κόντρα παράδοση στην Αθήνα ο ΠΑΣ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι ξεκάθαρο ότι έχει μεγάλες διαφορές σε σχέση με την περσινή ομάδα, που τερμάτισε στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Η φυγή του Ηρακλή Μεταξά για τον Αστέρα Τρίπολης και η έλευση του Θανάση Στάικου στην τεχνική ηγεσία, δεν έχει φέρει ακόμα το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» σε 4 αγωνιστικές μετράει 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Στο πιο πρόσφατο χρονικά παιχνίδι, δυσκολεύτηκε (2-1) για να λυγίσει τον νεοφώτιστο Λεβαδειακό. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με γκολ του Εραμούσπε. Ο προπονητής Θανάσης Στάικος τόνισε ότι «μας περιμένει αρκετή δουλειά, έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης».

Με απουσίες θα παραταχθεί εκ νέου η ομάδα του Θανάση Στάικου στην αναμέτρηση της Λεωφόρου. Ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ριένστρα ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του, στον Κιάκο που αντιμετωπίζει κάκωση στην ποδοκνημική και στον Λώλη που έχει πρόβλημα στον κοιλιακό-προσαγωγό. Φυσικά εκτός βρίσκεται και ο Κόντε που χάνει τη σεζόν. Στον αντίποδα είναι πιθανό να συμπεριληφθεί στην αποστολή ο νεοαποκτηθείς Ρουμάνος φορ Μπάλαν, ο οποίος προπονείται κανονικά.

Κοιτώντας την ιστορία των μεταξύ τους αγώνων, ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλο προβάδισμα στα εντός έδρας ματς με τον ΠΑΣ. Συνολικά έχουν γίνει 25 παιχνίδια πρωταθλήματος και playoffs. Οι Οι «πράσινοι» μετρούν 24 νίκες, 2 ισοπαλίες και μία ήττα (24-2-1). Πέρυσι το «τριφύλλι» κέρδισαν 2-0 στην κανονική διάρκεια και 4-0 στα play off.

Παναθηναικος – ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming: Τρουιγιέ και Τσοκάι οι εκλεκτοί

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι με κάθε επισημότητα ο 22χρονος χαφ Αλέξις Τρουιγιέ. Με τους πράσινους να ανακοινώνουν την απόκτησή του από την Νις. Διαβάστε την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση με μετεγγραφή από τη γαλλική Νις, του Γάλλου μέσου, Αλέξις Τρουιγιέ. Ο οποίος θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας έως τον Ιούνιο του 2025.

Ο Αλέξις Τρουιγιέ γεννήθηκε στις 23 Δεκεμβρίου 2000 στην πόλη Σεν Πριστ Αν Γιαρέζ της κεντρικής Γαλλίας. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην ακαδημία της Ρεν όπου και παρέμεινε έως τα 19 του χρόνια. Τον Ιανουάριο του 2020 τον απέκτησε η Νις, όπου αρχικά αγωνίζονταν στη δεύτερη ομάδα. Το καλοκαίρι του 2020 κέρδισε θέση στην πρώτη ομάδα, πήρε συμμετοχές. Μάλιστα αγωνίστηκε και σε δύο παιχνίδια των ομίλων του Europa League.

Το καλοκαίρι του 2021 δόθηκε δανεικός στην Οσέρ με την οποία αγωνίστηκε στη δεύτερη κατηγορία Γαλλίας και κέρδισε την άνοδο στη Ligue 1. Προτού επιστρέψει το καλοκαίρι του 2022 στη Νις. Είναι διεθνής με την Κ18 της Γαλλίας. Καλωσορίζουμε τον Αλέξις στον Παναθηναϊκό!»Παθηναικος Live Streaming

Η ανακοίνωση για τον Τσοκάι

Την τελευταία του ενίσχυση για μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι τον έκαναν δικό τους καταβάλλοντας ένα ποσό πάνω από 1 εκατ. ευρώ στην Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ τον Ένις Τσοκάρι. Διαβάστε την ανακοίνωση.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση με μετεγγραφή από την κροατική Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, του Αλβανού μέσου, Ένις Τσοκάι, ο οποίος θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας έως τον Ιούνιο του 2026.

Ο Ένις Τσοκάι γεννήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου 1999 στην πόλη Κόπλικ της Αλβανίας. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην ακαδημία της Βλάζνια και στα 16 του πήγε στη Σκεντίγια. Εκεί τον ανακάλυψε η Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και στα 19 του χρόνια μετακόμισε στην Κροατία. Έξι μήνες μετά δόθηκε δανεικός στην αλβανική Λάτσι. Το καλοκαίρι του 2019 επέστρεψε -για να μείνει- στη Λοκομοτίβα.

Στην τριετία που ακολούθησε αποτέλεσε βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της κροατικής ομάδας. Είναι εν ενεργεία διεθνής με την Αλβανία. Καλωσορίζουμε τον Ένις στον Παναθηναϊκό!»

Παναθηναικος – ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming: Ξεκάθαρος ο Παναθηναϊκός για τα δρώμα στη Super League

Καμία διάθεση για παρερμηνείες δεν έχει ο Παναθηναϊκός που τάχθηκε εναντίον του τρόπου που έγινε η ανακοίνωση της Λίγκας, κι όχι με το περιεχόμενό της. Το τριφύλλι με επίσημη θέση του ξεκαθάρισε ότι δεν ενημερώθηκε από κανέναν για την ανακοίνωση της Super League κατά της ΑΕΚ και σημείωσε πως για ένα τόσο σοβαρό θέμα η Λίγκα θα έπρεπε να λειτουργήσει εντελώς διαφορετικά.

Διαβάστε αναλυτικά την τοποθέτηση τους «τριφυλλιού» για τα όσα λέχθηκαν: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ξεκαθαρίζει ότι δεν είχε καμία απολύτως ενημέρωση για την τελευταία ανακοίνωση της Super League. Ειναι αυτονόητο ότι για ένα τόσο σοβαρό θεμα, όπως αυτό της ανακοίνωσης κατά μέλους της Λιγκας, θεσμικά και αυτονόητα επιβάλλεται να προηγείται ψηφοφορία».

Ενθουσιασμένος από την ατμόσφαιρα ο Μπερνάρ

Εντυπωσιασμένος ο Μπερνάρ από την ατμόσφαιρα που επικράτησε χθες στην Λεωφόρο στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ. Ο Βραζιλιάνος άσος του τριφυλλιού έκανε λόγο για μια ατμόσφαιρα που θα τη θυμάται για πάντα! Διαβάστε αναλυτικά το post στα social media του Βραζιλιάνου:

«Ξεχωριστή νύχτα που θα θυμάμαι για πάντα. Τι ατμόσφαιρα ήταν αυτή. Ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους για τη θερμή υποδοχή, και συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για το αποτέλεσμα και την προσπάθεια, αυτός είναι ο τρόπος».

Στην κατάσταση του Μπερνάν στάθηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Ο Μπερνάρ είχε ένα πρόβλημα στον ώμο από το τελευταίο του ματς με την προηγούμενη του ομάδα. Αυτή την εβδομάδα έκανε 2-3 προπονήσεις με την ομάδα. Όταν μίλησα μαζί του έδειξε μεγάλη διάθεση να παίξει. Θα χρειαστεί χρόνο και θα είναι καλύτερος μετά την διακοπή. Παρότι ήταν οριακά ήθελε να παίξει. Εκ των υστέρων είναι πολύ καλό αυτό που συνέβη, καθώς ένιωσε την ατμόσφαιρα στο γήπεδο».

Παναθηναικος – ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming | Links: 

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/17_9_2022_21_30_panathinaikos_pas_giannina/47-1-0-27085

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News