Παναθηναϊκός: Τόσο κόστισαν οι Τρουιγιέ και Τσοκάι
Λίγο πριν το κλείσιμο των μεταγραφών ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε διπλή μεταγραφική κίνηση, με τους «πράσινους» να ανακοινώνουν την απόκτηση των Αλέξις Τρουιγιέ και Ένις Τσοκάι.
Παίκτες του Παναθηναϊκού με κάθε… επισημότητα είναι πλέον ο Αλέξις Τρουϊγιέ κι ο Ένις Τσοκάι με τους «πράσινους» να ανακοινώνουν το βράδυ της Πέμπτης (15/9) την απόκτησή τους από τη Νις και την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, αντίστοιχα.
Ο 21χρονος Γάλλος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025, ενώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες έρχεται ως ελεύθερη μεταγραφή με κοντά στο 30-35% ποσοστό μεταπώλησης .
Ο Τσοκάι υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026, με τους «πράσινους» να καταβάλλουν πάνω από 1 εκατ. ευρώ στη Λοκομοτίβα για να τον κάνουν δικό τους.
Το διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» του Παναθηναϊκού ενισχύει το ρόστερ του πρωτοπόρου της Super League που αυτή τη σεζόν έχει τη φιλοδοξία να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Backdoor Podcast: «Ο Παναθηναϊκός... χτυπάει Γιαμπουσέλε μετά την υπόθεση Λάιλς»
- Γράφεται ιστορία: Ο Γιαννακόπουλος καλωσόρισε πίσω στον Παναθηναϊκό τον Διαμαντίδη (pic)
- Διαμαντίδης: Η πρώτη δήλωση μετά την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό
- Οριστικό: Σε αυτή τη διοργάνωση θα αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός
- Παναθηναϊκός: Η επόμενη κίνηση μετά τον Μπόνγκα και τα δεδομένα για Όσμαν