«Καταρρέει» η προπαγάνδα της ΑΕΚ για τα πέναλτι (pic)

«Καταρρέει» η προπαγάνδα της ΑΕΚ για τα πέναλτι (pic)

Από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός δεν «τελείωσε» την ΑΕΚ με περισσότερα τέρματα (όπως έπρεπε), δόθηκαν δικαιώματα στην κιτρινόμαυρη πλευρά να παραπονιέται – αδίκως- για τη διαιτησία.

Όλος ο οργανισμός της ΑΕΚ «βράζει» με τον Καμπάκοφ , όμως, είναι να αναρωτιέται κανείς πού ακριβώς αδικήθηκε η Ένωση…

Στην πρώτη περίπτωση δε χρειάζεται αρκετή ανάλυση. Ο Χατζισαφί έχει τα χέρια του σε μη φυσική θέση, παράβαση δεν υπάρχει στην επαφή με τον Σπόραρ (σε αντίστοιχη περίπτωση ο Καραντώνης δεν έπρεπε να σφυρίξει φάουλ στο Αστέρας – Ολυμπιακός όπως έπραξε σωστά ο Καμπάκοφ) και η φυσική συνέχεια ήταν να δοθεί η εσχάτη των ποινών.




Η δεύτερη περίπτωση είναι και εκείνη που έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Κακώς. Ο καθένας μπορεί να «παγώσει» την εικόνα, να πει τα δικά του και να παραπλανήσει τον κόσμο. Η αλήθεια είναι μία. Δεν έχει σημασία από πού ξεκινάει η επαφή Γκάνεα – Γκαρσία. Πράγματι, υπάρχει μια πρώτη επαφή εκτός περιοχής. Η παράβαση, όμως, γίνεται ΕΝΤΟΣ, όταν ο παίκτης της ΑΕΚ χρησιμοποιεί από πίσω το χέρι για να βγάλει εκτός πορείας τον Ρουμάνο μπακ του Τριφυλλιού.

Όταν ρίχνεται στο έδαφος ο Γκάνεα, ο Γκαρσία αντιλαμβάνεται την παράβαση και κουνάει ύποπτα το χέρι του.

«Καταρρέει» η προπαγάνδα της ΑΕΚ για τα πέναλτι (pic)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr