Παναθηναικος - ΑΕΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (11/9)

Παναθηναικος - ΑΕΚ Live Streaming

Παναθηναικος – ΑΕΚ Live Streaming | Panathinaikos – AEK Live Streaming: Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι για τη φετινή σεζόν 2022-23 διεξάγεται στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ (21:30). Είναι ένα παιχνίδι που θα κρίνει αρκετά για τη συνέχεια και των δύο ομάδων, παρά το γεγονός ότι είναι μόλις στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει το ιδανικό ξεκίνημα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Έπειτα από τρεις αγωνιστικές είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και μάλιστα έχοντας το απόλυτο με τρεις νίκες. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει, χωρίς να απειλείται ιδιαίτερα. Ενδεικτικά αξίζει να αναφερθεί ότι δεν έχει ούτε γκολ. Κέρδισε 1-0 τον Ιωνικό, 2-0 τον ΟΦΗ εκτός έδρας και 1-0 τον Λεβαδειακό, την προηγούμενη αγωνιστική στη Λεωφόρο.

Ο Σέρβος προπονητής προετοιμάζει τους παίκτες, αλλά η προετοιμασία δεν είναι… αναίμακτη για τους «πράσινους». Ο Χουάνκαρ είχε μία ίωση και απουσίασε την περασμένη αγωνιστική. Στη διάρκεια της εβδομάδας προπονήθηκε κανονικά, αλλά λογικά θα είναι στον πάγκο. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τον Σένκενφελντ, ο οποίος θα είναι στην αποστολή. Ο Μάγκνουσον αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά.

Ψάχνεται ακόμα η ΑΕΚ, αλλά δεν την υποτιμάς

Η ΑΕΚ, από την άλλη, βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο μετά την ήττα της 2ης αγωνιστικής από τον Βόλο εντός έδρας. Ήδη η διαφορά από την πρώτη θέση είναι στους τρεις βαθμούς. Σε περίπτωση ήττας από τον Παναθηναϊκό, θα ανοίξει στους έξι.

Κανείς στην Ένωση δε θέλει να σκέφτεται αυτό το ενδεχόμενο. Γι’ αυτό και άπαντες είναι αποφασισμένοι να νικήσουν μέσα στη Λεωφόρο. Το κλίμα έχει αποκατασταθεί μετά την επικράτηση επί του ΠΑΣ Γιάννινα, την προηγούμενη εβδομάδα και υπάρχει αισιοδοξία για το ντέρμπι.

Το αρνητικό για τον Ματίας Αλμέιδα είναι ότι θα έχει μία σημαντική απουσία για τον αγώνα. Ο Στίβεν Τσούμπερ έχει υποστεί θλάση και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί. Για την ακρίβεια θα απουσιάσει για μερικές εβδομάδες. Εκτός είναι και ο Μαχαίρας, ενώ δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα. Ο νεοαποκτηθείς επιθετικός από τον Βόλο, Τομ Φαν Βιρτ, θα είναι στην αποστολή και θα χρησιμοποιηθεί ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα.

Παναθηναικος – ΑΕΚ Live Streaming: «Οι αντιδράσεις μας έφεραν αποτέλεσμα»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της τόνισε ότι ο ορισμός του Σιδηρόπουλου στο ντέρμπι με την ΑΕΚ προκαλεί καχυποψία. Παράλληλα, εκφράζει και την ικανοποίησή της γιατί οι αντιδράσεις της έπιασαν τόπο. Aναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Επί της αρχής η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιθυμεί να στηρίξει το θεσμό της ελληνικής διαιτησίας. εφόσον πρώτα μπουν γερά θεμέλια με τη συνδρομή της επιτροπείας των τελευταίων ετών από τις διεθνείς ομοσπονδίες. Όμως, αιφνιδιαστικές αλλαγές και επιλογές, δίνουν τροφή στην καχυποψία και στην παθογένεια. Είναι δε αδιανόητο να προκύπτουν δίχως προηγούμενη διαβούλευση όλων των θεσμικών φορέων.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θεώρησε από την πρώτη στιγμή δεδομένη και επιβεβλημένη την αλλαγή διαιτητή. Και τον ορισμό ξένου ρέφερι για το ντέρμπι της Κυριακής. Και εκφράζει την ικανοποίηση της, γιατί οι αντιδράσεις της -από το απόγευμα της Τετάρτης- προς όλες τις κατευθύνσεις, συμπεριλαμβανομένου και του προέδρου της ΕΠΟ, κ. Μπαλτάκου, έφεραν αποτέλεσμα και εν τέλει επικράτησε το αυτονόητο.» 

«Απαιτούμε εξηγήσεις, δεν έχουμε καμία σχέση με το θέμα Σιδηρόπουλου»

Η ΑΕΚ δια του εκπροσώπου της ζήτησε εξηγήσεις στη συνεδρίαση της ΕΠΟ. Για το θέμα που προέκυψε μετά τον ορισμό Σιδηρόπουλου από την ΚΕΔ στο ντέρμπι της Λεωφόρου.

«Θα μου επιτρέψετε να τοποθετηθώ για το θέμα με τον διαιτητή του αγώνα μας με τον Παναθηναϊκό. Και να σας πω πως είναι αδιανόητο να βρίσκομαι εδώ και να εισπράττω μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα πως η ΑΕΚ είναι αυτή που έχει προκαλέσει το θέμα Σιδηρόπουλου. Η ΑΕΚ δεν έχει καμιά σχέση με το θέμα αυτό. Προφανώς και είναι υπέρ των ξένων διαιτητών. Δεν μπορεί να βρίσκεται σε θέση που να πρέπει να δώσει εξηγήσεις. Αντίθετα η ΑΕΚ είναι στη θέση να απαιτεί εξηγήσεις.

Μου προκαλεί μεγάλη εντύπωση πως διέρρευσε κάτι τέτοιο και μάλιστα με στοχοποίηση της ΑΕΚ. Και ότι αυτή η διαρροή βρέθηκε σε Μέσο ιδιοκτησίας του αντιπάλου της. Δεν έχει καμιά λογική. Κι αυτό το πράγμα πρέπει να το χρεωθεί η ΑΕΚ; Είναι απίστευτα πράγματα. Τι θέμα μπορεί να είχε η ΑΕΚ; Δε μιλήσαμε ποτέ για τη διαιτησία, δεν κάναμε ποτέ bullying, ενώ κατά την άποψη μου έχουμε υποστεί τα πάνδεινα. Από Έλληνες κι από ξένους διαιτητές.

Για να το ξεκαθαρίσουμε δε τίθεται κανένα θέμα για την ΑΕΚ. Έχουμε σαφή τοποθέτηση υπέρ των ξένων, μέχρι να φτιάξουν τουλάχιστον τα πράγματα. Το πρωτάθλημα κύριε Μαρινάκη έπρεπε να αρχίσει, το κενό τώρα πρέπει να καλυφθεί και ο κ. Μπένετ άμεσα θα πρέπει να βρει τον αντικαταστάτη του Σιδηρόπουλου και δεν πρέπει ούτε καν να συζητείται το ενδεχόμενο αναβολής».Παθηναικος Live Streaming

Παναθηναικος – ΑΕΚ Live Streaming: Καμπάκοφ θα σφυρίξει το ντέρμπι

Τον γνώριμο Βούλγαρο διαιτητή Γκεόργκι Καμπάκοφ από την πρώτη κατηγορία της UEFA στέλνει τελικά η ΚΕΔ στη Λεωφόρο. Δεύτερη φορά σε Παναθηναϊκός-ΑΕΚ. Μετά τον… κακό χαμό με τον ορισμό Ελλήνων διαιτητών στο ντέρμπι, ο Στέφεν Μπένετ υπαναχώρησε και ακύρωσε τον ορισμό Σιδηρόπουλου, στέλνοντας ξένο ρέφερι στη Λεωφόρο.

Εκλεκτός της ΚΕΔ ένας γνώριμος των ελληνικών γηπέδων τα τελευταία χρόνια. Ο λόγος για τον 36χρονο Βούλγαρο Γκεόργκι Καμπάκοφ, που τον περασμένο Μάιο διηύθυνε το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-1 για τα πλέι οφ της Superleague.

Προηγουμένως είχε βρεθεί στους αγώνες: Απόλλων Σμύρνης-Ατρόμητος 0-2 (28/2/22), Ατρόμητος-Απόλλων Σμύρνης 4-1 (4/12/21), στο AEK-ΠΑΟΚ 0-1 για το Κύπελλο (7/4/21). Πρόπερσι είχε σφυρίξει ξανά ντέρμπι Παναθηναϊκού-ΑΕΚ (1-1) στη Λεωφόρο (28/2/21). Παλιότερα βρέθηκε και στο ΑΕΚ-Μπράγκα 2-4 στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Καμπάκοφ ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA και χθες (8/9) σφύριξε το Αϊντχόφεν-Μπόντο Γκλιμτ 1-1 για την πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα. Στο παλμαρέ του πάντως έχει και αγώνες από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μάρτιν Μαργκαρίτοφ, Ντίγιαν Βαλκόφ, 4ος ο Παπαπέτρου και στο VAR οι Ιβάιλο Στογιάνοφ, Πετρόπουλος. Οι δύο Έλληνες της διαιτητικής ομάδας βρίσκονταν και στους αρχικούς ορισμούς. Είναι άλλωστε κάτι που συνηθίζεται όταν έρχονται ξένοι διαιτητές.

Παναθηναικος – ΑΕΚ Live Streaming: Παίκτης της ΑΕΚ ο Σιντιμπέ!

Παίκτης της ΑΕΚ είναι με κάθε επισημότητα πλέον ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ. Αφού ολοκλήρωσε τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις με απόλυτη επιτυχία και μετά από όλες τις διαδικασίες που περιλάμβαναν μεταξύ άλλων την «ξενάγηση» στην «OPAP Arena – Αγιά Σοφιά» και το προπονητικό κέντρο των Σπάτων, ο Παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Γαλλία, ανακοινώθηκε και θα φορά τα «κιτρινόμαυρα» για την επόμενη διετία.

Αποτελεί αναμφίβολα μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές των τελευταίων χρόνων. Δεν είναι και πολλές οι φορές που εν ενεργεία Παγκόσμιοι πρωταθλητές έρχονται στα μέρη μας, ειδικά ενόσω είναι σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία. Ο Σιντιμπέ είναι – ίσως μαζί με τον Βίντα – η πιο ηχηρή από τις οκτώ μεταγραφές που πραγματοποίησε η Ενωση στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και είναι ένας παίκτης που θα δώσει πολλές λύσεις στον Αλμέιδα με την ικανότητα του να παίζει τόσο στα άκρα, όσο και στο κέντρο της άμυνας.

Παναθηναικος – ΑΕΚ Live Streaming | Links:

shorturl.at/cdLMO

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News