Παναθηναϊκός: Με Ιβάν, πώς να μείνεις στάσιμος;

Παναθηναϊκός: Το παρασκήνιο με τις φωνές του Ιβάν στην Κρήτη

Στην Κύπρο, όταν ο Ιβάν έκανε τα θαύματά του με τον ΑΠΟΕΛ στο Τσάμπιονς Λιγκ συνήθιζαν να λένε πως ο κόουτς δεν χάριζε το παραμικρό στους παίκτες του.

Απεναντίας τους διατηρούσε σε απόλυτη εγρήγορση, με τους υφισταμένους του να ξέρουν πως δεν υπήρχε περίπτωση να αδικηθεί κανείς τους.

Κάτι που σε ένα ζωντανό, ανταγωνιστικό οργανισμό συνεπάγεται αγωνιστική υγεία, αυξημένο ανταγωνισμό, καλύτερο επίπεδο προπονήσεων με μεγάλο ωφελημένο το κλαμπ.

Ο κόουτς έχει δείξει αυτούς τους μήνες ότι δεν θα δώσει τίποτα σε κανένα, εύκολα όσο μεγάλο όνομα κι αν διαθέτει. Το παράδειγμα με τους Μακέντα, Καρλίτος είναι χαρακτηριστικό.

Ο Ιβάν απλά δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους ποδοσφαιριστές του ώστε αυτοί να μπορούν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα πάρουν για αγωνιστική άνοδο και βελτίωση.

Άμα ο παίκτης γνωρίζει ότι την πρόοδο θα την κερδίσει μέσα από ιδρώτα, σκληρή δουλειά και μόχθο (κι όλα αυτά μέσα σε ένα οικογενειακό, δεμένο κλίμα που πάντα επιδιώκει ο προπονητής να επιβάλλει στον τόπο εργασίας του) δύσκολα θα μείνει στάσιμος.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News