Παναθηναϊκός: Οι μεταγραφές σημεία αναφοράς και τα υγιή αγωνιστικά κύτταρα

Παναθηναϊκός: Οι μεταγραφές σημεία αναφοράς και τα υγιή αγωνιστικά κύτταρα

Η ειδοποιός διαφορά του Παναθηναϊκού από τον ανταγωνισμό δεν είναι μόνο οι ποιοτικές προσθήκες από το μεταγραφικό παζάρι (που θα έχουν σαφώς πιο ουσιαστικό ρόλο στην ομάδα συγκριτικά με όσους αποχώρησαν), αλλά και ο ένας επιπλέον χρόνος συνύπαρξης που υπάρχει μεταξύ των παλιών.

Κάτι που σημαίνει ότι η ανάπτυξη αυτοματισμών και συνεργασιών μεταξύ τους είναι σε καλύτερο δρόμο από εκείνων που ξεκίνησαν τη σεζόν με νέους προπονητές.

Ειδικά όταν κι οι καινούργιοι έχουν προλάβει μέσα σε μόνο μερικές μέρες να δρέψουν δάφνες από συμπαίκτες, Τύπο, εξέδρα, προπονητές. Σποράρ, Τσέριν έχουν γίνει σημεία αναφοράς από τα πρώτα 24ώρα τους στη χώρα μας.

Διαθέτουν θράσος, αξιοπιστία, ισορροπία στο παιχνίδι τους κι όταν μπαίνουν σε σύνολο που ξέρει τι ζητάει, με προπονητή που είναι μήνες εδώ κι έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να παίξει, τους είναι ευκολότερο να διακριθούν.

Δύο αγωνιστικές έχουν παιχτεί μόλις στην Σούπερ Λίγκα κι οι πάντες βλέπουν στο τριφύλλι παίκτες που βελτιώνουν διαρκώς το παιχνίδι τους, τρομάζοντας (τους ανταγωνιστές) με το ποιο μπορεί να είναι το ταβάνι των δυνατοτήτων τους.

Ο Ιβάν έχει κρατήσει υγιή τα αγωνιστικά κύτταρα της ομάδας του μπολιάζοντάς τα με φρέσκο αίμα που καίγεται για διακρίσεις αλληλοσυμπληρώμενο τέλεια με την παλιά φρουρά.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr