Παναθηναϊκός: Μεταγραφή λίρα εκατό!

Παναθηναϊκός: Η μεταγραφή που έψαχνε, χαλάλι τα 7,5 εκατ. ευρώ

Πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια οι πράσινοι δείχνουν να είναι τόσο έτοιμοι σε ένα πρώιμο στάδιο της σεζόν.

Σήμερα μοιάζουν καλοκουρδισμένοι να παράγουν ρεαλιστικό, κυνικό ποδόσφαιρο που ναι μεν δεν είναι θεαματικό, μα είναι απόλυτα ουσιαστικό.

Όλοι οι παίκτες δείχνουν να ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και με ποιον τρόπο να το κάνουν σωστά. Ακόμα και οι νεοαποκτηθέντες μοιάζουν να έχουν προσαρμοστεί πλήρως.

Βλέπουμε ακόμα και τον χαρισματικό φορ Αντράζ Σποράρ να βοηθά αμυντικά και να έχει εξελιχθεί ήδη στον πιο γοητευτικό για να παρακολουθείς παίκτη του Κυπελλούχου.

Η διαφορά του περσινού Παναθηναϊκού με τον φετινό είναι αυτός. Ο τύπος είναι ταυτόχρονα μπαλαρίνα (αν κρίνουμε από το…σπαγκάτο που έκανε στο Ηράκλειο για να σκοράρει) και …γκάνγκστερ (δοκάρια, κερδισμένες αποβολές, γκολ, ενέργειες, χτίσιμο επιθέσεων, καλές συνεργασίες, απ’ όλα τα καλά έχει το μενού).

Ο Σλοβένος δείχνει λίρα εκατό γιατί αφενός ξέρει τη θέση, αφετέρου είναι προικισμένος με τεχνική κατάρτιση αλλά και μεγάλη πνευματική δύναμη να επιβληθεί με την σκληράδα του. Κάτι μας λέει ότι φέτος θα γίνουμε μάρτυρες σπουδαίων καταστάσεων με τον 28χρονο σέντερ φορ.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr