Παναθηναϊκός: Κοινά στοιχεία με Χουάνκαρ, θα παίξει όμως;

Παναθηναϊκός: Κοινά στοιχεία με Χουάνκαρ, θα παίξει όμως;

Λίγα λεπτά έπαιξε ο Γιώργος Βαγιαννίδης κι όμως λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ στο παιχνίδι του Ηρακλείου.

Ο μικρός συζητείται στον οργανισμό τα τελευταία χρόνια, ακόμα κι όταν έλειπε στο εξωτερικό!

Πολλοί ορκίζονται στο ταλέντο του και από τα λίγα δείγματα που έχουμε δει τολμούμε να γράψουμε πως το παιδί είναι φτιαγμένο από πολύ ξεχωριστό υλικό και θα ήταν κρίμα να μην του δοθούν ευκαιρίες φέτος.

Πολύ πιο αεράτος από Φακούντο, Κώτσιρα, ξέρει μπάλα (γι αυτό ο Ιβάν τον έχει χρησιμοποιήσει κι ως εξτρέμ), βλέπει γήπεδο, του αρέσει να προωθείται, διαθέτει τα στοιχεία που πρέπει να έχει ένας σύγχρονος μπακ-χαφ.

Προσωπικά ανυπομονούμε να δούμε τι μπορεί να κάνει έχοντας απέναντί του τον Χουάνκαρ με τον οποίο έχουν κοινά στοιχεία.

Ψηλά, επιθετικογενή μπακ, με διασκελισμό κι έφεση στην δημιουργία, αμφότεροι. Λογικά ο μικρός μπορεί να φέρει ισορροπία στην ανάπτυξη και περισσότερες επιλογές δημιουργίας κι αυτό γιατί ο Γιάννης Κώτσιρας παίζει τη θέση με πιο safe τρόπο, αρνούμενος να προωθηθεί πολλές φορές, αν και στα πλέι-οφ ήταν απολαυστικός όποτε το δοκίμασε.

Ο έμπειρος αμυντικός είναι λες και φορά ηλεκτρονικό αστυνομικό βραχιόλι στον αστράγαλο που ενεργοποιείται με το που περνά το κέντρο. Κακώς…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News