Παναθηναϊκός: Μεταγραφή που δεν γέμιζε το μάτι, αλλά...

Πέρεθ: Ατάκα για την αρχηγία στον Παναθηναϊκό

Η αλήθεια είναι πως στο άκουσμα της μεταγραφής του δεν πετάξαμε την σκούφια μας.

Παίκτης από Β Ισπανίας, με πατημένα 32 (άρα μηδέν μεταπωλητική αξία), κοντά στο τέλος της καριέρας του. Μερικούς μήνες μετά ο Ρούμπεν Πέρεθ μας έχει κάνει να υποκλινόμαστε στον επαγγελματισμό του. Κάτι μας λέει ότι φέτος θα είναι η χρονιά του, αρκεί να έχει την υγεία του.

Ο Ιβάν δεν είχε πρόβλημα να θυσιάσει ακόμα και τον αγαπημένο της εξέδρας Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, αλλά είμαστε βέβαιοι πως για τον Ρούμπεν αν ερχόταν πρόταση μεταγραφής θα απειλούσε να αυτοπυρποληθεί για να μείνει ο έμπειρος άσος στο Κορωπί.

Ο κόουτς φτιάχνει μια μεσαία γραμμή στα μέτρα του Ισπανού. Σκέφτεται πως χάρη στην ευστροφία του βετεράνου μέσου θα αξιοποιήσει τα προσόντα των χαρισματικών του επιθετικών. Ο Γιοβάνοβιτς υποκλίνεται στην τακτική σοφία του παίκτη και τον θεωρεί Σούπερμαν που μπορεί να καλύψει κάθε λάθος.

Προσεύχεται να είναι καλά αφού χωρίς αυτόν το τριφύλλι κινδυνεύει με ακυβερνησία. Σύντομα θα διαπιστώσουμε πόσο πιο χρήσιμος μπορεί να γίνει ο έμπειρος άσος σε σύνολο με σπιντάτους εξτρέμ και φορ που δεν χαρίζει κάστανα, έτοιμους να πάρουν από αυτόν την πάντα σίγουρη πρώτη του πάσα.

Σήμερα βλέπουμε ένα σπουδαίο μέσο να παίζει για μια ομάδα που θέλει να κάνει πολλά για να την βοηθήσει ακόμα περισσότερο.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News