«Πρωταθλητισμό ο Παναθηναϊκός, πώς θα αλλάξει το 4-3-3 με Μπερνάρ»

Παναθηναϊκός - Σλάβια Πράγας 1-1 (Highlights/vid)

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Σερέτης, σχολιάζει το πώς μπορεί ο Παναθηναϊκός να κάνει πρωταθλητισμό με σοβαρές πιθανότητες για κατάκτηση του τίτλου.

Αναλυτικά όσα γράφει στη Livesport:

Μπορεί μία ομάδα στην Ελλάδα να κάνει πρωταθλητισμό με σοβαρές πιθανότητες για κατάκτηση του τίτλου αν έχει αρχίσει το restart της μόλις πριν από έναν χρόνο; Κι όμως μπορεί!

Ειδικά αν είναι βεληνεκούς Παναθηναϊκού, υπό μία βασική προϋπόθεση: να έχει θετική αύρα στην κερκίδα της και συσπείρωση ως οργανισμός. Αυτός ο φετινός Παναθηναϊκός τα έχει και τα δύο.

Κι ας μην έχει ακόμα έστω έναν χαφ για αλλαγή στο 4-3-3 που χρησιμοποιεί ο Γιοβάνοβιτς -και το οποίο θα δούμε αν και πώς μπορεί να τροποποιηθεί με τον Μπερνάρ στην ενδεκάδα του.

…Κι όχι μόνο μπορεί, αλλά όπως φαίνεται στην εκκίνηση ενός τελείως απρόβλεπτου και σε κάθε περίπτωση “unique” -λόγω χειμερινού Μουντιάλ- πρωταθλήματος, έχει και σημαντικά πλεονεκτήματα έναντι των ανταγωνιστών του.

Έχει ποδοσφαιρική ταυτότητα από πέρυσι, προπονητή που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη παικτών και φιλάθλων, υγιή ατμόσφαιρα διοίκησης-κόσμου μετά από πάρα πολλά χρόνια, γκολτζή σέντερ φορ και έναν σούπερ δημιουργικό βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό που περιμένει πώς και πώς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News