Παναθηναϊκός-Ενδεκάδα: Ο Ιβάν τον ετοιμάζει σιγά-σιγά

Τετ α τετ Βέρμπιτς με Γιοβάνοβιτς στη Λεωφόρο! (pic)

Λίγο έλειψε να σκοράρει ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς στην ολιγόλεπτη συμμετοχή του στο Ηράκλειο. Ο Ιβάν τον ετοιμάζει σιγά-σιγά, όπως έκανε και πέρσι με τον Παλάσιος τον οποίο δεν βιάστηκε να ρίξει στα βαθιά.

Προβλέπεται «σκοτωμός» του Σλοβένου με τον Αϊτόρ για τη θέση του έξω αριστερά, με τον Ισπανό να αποτελεί χάρμα οφθαλμών στα πρώτα παιχνίδια.

Η συγκέντρωση του είναι εντυπωσιακή, οι αντιδράσεις του πάντα γρήγορες, παρουσιάζεται ακόμα πιο αποφασιστικός, καθόλου αφηρημένος , λίρα εκατό στις στημένες μπάλες και δημιουργικός.

Βγάζει την ασίστ που «καθαρίζει» το ματς στην Κρήτη, έχει μια σέντρα «πάρε-βάλε» στον Κουρμπέλη στην πρεμιέρα και βγάζει την μπαλιά-τρύπα στον Σποράρ με την οποία ο Σλοβένος κερδίσει πέναλτι στο ματς με τον Ιωνικό.

Ο Ισπανός απολαμβάνει την συνεργασία του με τον Γιοβάνοβιτς την τελευταία διετία, ο βαθμός συγκέντρωσης του έχει χτυπήσει κόκκινο δεδομένου ότι κερδίζει τα λεπτά του από την ολοένα κι αυξανόμενη επιθετική του συμπεριφορά σε μια ομάδα που απλά δε βάζεις καμία δημιουργική σου πτυχή κρυφά στη τσέπη.

Είναι στα καλύτερά του και χαίρεσαι να τον βλέπεις.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News