Παναθηναϊκός-Μεταγραφές: Οι πέντε που συμπληρώνουν το... πυρηνικό εργαστήριο!

Γιοβάνοβιτς: Ατάκες για Ομπράντοβιτς - Οι δηλώσεις μετά τον ΠΑΣ

Ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια τεστάρει την ικανότητα του να βελτιώνει αθλητές ανεβάζοντας το status τους στο επόμενο επίπεδο.

Μετά τους Παλάσιος-Αϊτόρ-Πέρεθ-Μπρινιόλι πέρσι, οι Τσέριν, Σποράρ, Βέρμπιτς, Μπερνάρ, Μάγκουνσον έπονται, ερχόμενοι να συμπληρώσουν το παζλ γι αυτό που φαίνεται να δημιουργείται στο πυρηνικό εργαστήριο του Κορωπίου.

Με τους τελευταίους σε καλή κατάσταση δεν χωρά ερώτημα για το ότι το κλαμπ θα γίνει πιο combact, πιο σφριγηλό/συμπαγές, θα κάνει ένα βήμα ακόμα προς τον δρόμο που ο προπονητής έχει χαράξει σε επίπεδο φιλοσοφίας. Οι παίκτες έχουν αξία, είναι διεθνείς αλλά θέλουν δουλειά και να κατανοήσουν που έχουν έρθει. Είναι θετικό ότι για τους περισσότερους η μοίρα τους στην ομάδα ξεκινά από δεύτερο ρόλο αυτή τη στιγμή (πλην Μάγκνουσον-Σποράρ).

Μας αρέσει η επιλογή των κυπελλούχων να μην ζητούν τα πάντα από τους νεοφερμένους νωρίς-νωρίς. Οι πράσινοι δείχνουν να έχουν υπομονή με τους παίκτες και να είναι συνειδητοποιημένοι για τον χρόνο που θα χρειαστούν να μπουν σταδιακά στη φιλοσοφία τους.

Με όλους αυτούς σε καλή κατάσταση ο σύλλογος έχει γεμίσει τον προπονητή πανοπλίες διευρύνοντας πιθανόν το αγωνιστικό του ταβάνι και τις παραγωγικές του στιγμές.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News