Παναθηναϊκός: Τι σόι παίκτης θα είναι ο αντι-Αλεξανδρόπουλος;

Πώς ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει ακόμη 14 εκατ. ευρώ για τον Αλεξανδρόπουλο!

Εδώ και μήνες ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παιδεύεται να φτιάξει έναν Παναθηναϊκό με ντελικάτους κουβαλητές μπάλας.

Το κάνει γιατί γνωρίζει ότι ο Ρούμπεν Πέρεθ κι ο Δημήτρης Κουρμπέλης μπορούν να τους καλύψουν αμυντικά.

Αν ο κόουτς επιμένει σε χαφ που πρωτίστως ξέρουν μπάλα, ντριμπλάρουν και κάνουν καμιά «ποικιλία» παραπάνω (παίζοντας για την εξέδρα) είναι γιατί ποντάρει στην ικανότητα των κεντρικών μέσων του να καλύπτουν χώρους.

Χάρη στην τακτική σοφία του Ισπανού, τα πνευμόνια του Αλεξανδρόπουλου και το ηθικό που πρόσφερε στα αποδυτήρια η επιστροφή του κάπτεν (μετά από ταλαιπωρία 14 μηνών) πέρσι Παλάσιος-Αϊτόρ έκαναν απίθανα πράγματα, ο Βιγιαφάνιες διέπρεψε ως «οκτάρι» (!) κι ο Γκασίνοβιτς πρόλαβε να λάμψει παίζοντας μόλις ένα τετράμηνο!

Αναμένουμε το κλείσιμο των μεταγραφών για να δούμε τι σόι παίκτης θα είναι ο αντι-Αλεξανδρόπουλος. Με τα ισχύοντα δεδομένα ότι κι αν προκύψει από το παζάρι ο προπονητής δεν θα σταματήσει να ζητά κυριαρχικό, επιθετικό παιχνίδι ποντάροντας κυρίως στο μεστό παιχνίδι του Ισπανού και την ικανότητά του να κρατάει την άμυνα στο σωστό ύψος, κάτι που δίνει την ευχέρεια στον προπονητή να φορτώσει το σχήμα του με κάμποσους επιθετικά χαφ.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News