«Τεράστιο βήμα η Σπόρτινγκ για τον Αλεξανδρόπουλο – Θα πάρει ευκαιρίες και θα εξελιχθεί»

«Τεράστιο βήμα η Σπόρτινγκ για τον Αλεξανδρόπουλο – Θα πάρει ευκαιρίες και θα εξελιχθεί»

Ο Φρανσίσκο Ζουέλα ο οποίος ήταν υπεύθυνος των ακαδημιών στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας μίλησε για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ξάνθης:

«Τα media στην Πορτογαλία παίζουν πολύ δυνατά τις τελευταίες ημέρες το θέμα του Αλεξανδρόπουλου και θεωρούν πως το πιθανότερο είναι πως στο τέλος θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή…»

«Εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή ο Αλεξανδρόπουλος θα πραγματοποιήσει ένα τεράστιο βήμα. Θα ανοίξει μια νέα μεγάλη σελίδα στην καριέρα του, δεδομένου πως θα έρθει σε ένα από τα κορυφαία πορτογαλικά κλαμπ που παίζει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Θα πάρει ευκαιρίες στην Σπόρτινγκ που παραδοσιακά αρέσκεται να εμπιστεύεται νεαρούς παίκτες και θα΄χει την ευκαιρία να εξελιχθεί. Όλα αυτά με την προϋπόθεση φυσικά πως δεν θα σταματήσει την σκληρή δουλειά και θα παραμείνει ταπεινός.

Δεν είναι εύκολο για οποιονδήποτε παίκτη της ηλικίας του να μπει και και να καθιερωθεί στο ρόστερ της Σπόρτινγκ.

Το καλό στην προκειμένη περίπτωση είναι πως ο Αλεξανδρόπουλος έπαιζε ως βασικός στον Παναθηναϊκό και έχει παραστάσεις και από την Εθνική Ελλάδος».

– Για το focus της Σπόρτινγκ στον Αλεξανδρόπουλο και την απόφαση της πορτογαλικής ομάδας να καταθέσει πρόταση για την αγορά του:

«Η Σπόρτινγκ δεν λειτουργεί στην τύχη και τίποτα δεν γίνεται τυχαία.

Για να γίνει πρόταση στον Παναθηναϊκό για τον Αλεξανδρόπουλο σημαίνει πως παρακολουθούσαν μεγάλο χρονικό διάστημα τον ποδοσφαιριστή κι έχουν σχηματίσει ολοκληρωμένο report για τις δυνατότητες του τόσο το τμήμα σκάουτινγκ, όσο και ο τεχνικός , Ρούμπεν Αμορίμ».

– Για τα 5 εκατομμύρια που αξιώνει ο Παναθηναϊκός για την πώληση του Αλεξανδρόπουλου:

«Δεν μπορώ να πω ότι είναι λίγα χρήματα, όχι όμως και πολλά. Σίγουρα πάντως η Σπόρτινγκ δεν πρόκειται να δώσει τα χρήματα που θέλει ο Παναθηναϊκός, εάν δεν είναι σίγουρη πως ο παίκτης τα αξίζει και στην πορεία θα αποκτήσει μεγαλύτερη μεταπωλητική αξία».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News