Πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ για Κουρμπέλη - Αποφασίζει ο Παναθηναϊκός!

«Μαγεία» Ζαγαρίτη, 0-2 ο Κουρμπέλης! (vid)

Στην ελληνική μανατζερική πιάτσα κυκλοφορεί πως η Τράμπζονσπορ (που αποκλείστηκε στο Τσάμπιονς Λιγκ από την Κοπεγχάγη) πριν από κάποιες ημέρες επανήλθε με βελτιωμένη πρόταση για τον Κουρμπέλη στον Παναθηναϊκό!

Για την ακρίβεια φέρεται να πρόσφερε 1.200.000 ευρώ συν 500.000 ευρώ ως μπόνους στόχων, όπως αναφέρει το sportdog! Όσον αφορά στα λεφτά που δίνει στον αρχηγό του “τριφυλλιού”, λέγεται πως είναι plus 620.000 ευρώ ετησίως συν υψηλά μπόνους.

Ποσό που είναι λογικό να… βάζει σε σκέψεις τον διεθνή Έλληνα μέσο, που σε ένα χρόνο τελειώνει το συμβόλαιό του με τους Κυπελλούχος Ελλάδας.

Το ερώτημα βέβαια είναι κατά πόσο ο ΠΑΟ και ο Γιοβάνοβιτς θα ήθελαν να χάσουν μετά τον Αλεξανδρόπουλο και δεύτερο παίκτη κολώνα στο μεσοαμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού της ομάδας τους.

Υπάρχει βέβαια και η επιλογή της πρόωρης ανανέωσης/επέκτασης συμβολαίου με αναπροσαρμογή αποδοχών…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News