«Δύσκολα στη Λεωφόρο ο Μπερνάρντ, αυτό ήταν το πλάνο του Παναθηναϊκού»

«Τρέλα» Παναθηναϊκών για Μπερνάρντ: «Ας έρθει και αγοράζω φανέλα Πούγγουρα!»

Τελειωμένη υπόθεση είναι η μεταγραφή του Μπερνάρντ στον Παναθηναϊκό, μιας και υπάρχει συμφωνία μεταξύ του Τριφυλλιού με τον Βραζιλιάνο, ενώ τη συγκατάθεσή της έχει δώσει και η Σαρίγια.

Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google

Τα… διαδικαστικά, ωστόσο, που αφορούν την αποζημίωση του ποδοσφαιριστή φαίνεται να παίρνουν περισσότερο χρόνο από ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί.




Όπως αναφέρει η sportime, «ο Παναθηναϊκός σχεδίαζε να παρουσιάσει τον Μπερνάρντ στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν με αντίπαλο τον Ιωνικό την Κυριακή. Αλλά αυτή τη στιγμή ο Βραζιλιάνος είναι ακόμα σε συζητήσεις με τη Σαρίγια για να τελειώσουν τα τυπικά με το συμβόλαιό του. Δεν είναι εύκολο να βρεθεί στην Αθήνα την Κυριακή.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr