Παναθηναϊκός - Σλάβια Πράγας καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση (11/8)

Παναθηναϊκός - Ιωνικός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Παναθηναϊκός – Σλάβια Πράγας καναλι ωρα: Η ώρα της μεγάλης ανατροπής για τον Παναθηναϊκό!

Ο Παναθηναϊκός καλείται να αντιστρέψει το εις βάρος του 2-0 κόντρα στην Σλάβια Πράγας, στην κατάμεστη Λεωφόρο. Οι «πράσινοι» επιστρέφουν στις εντός έδρας ευρωπαϊκές υποχρεώσεις έπειτα από μία πενταετία και ακόμα κι αν πέσουν, θέλουν να το κάνουν με ψηλά το κεφάλι.

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται νίκη με δύο γκολ διαφορά για να πάει το παιχνίδι στην παράταση και με τρία γκολ διαφορά για να πάρει την πρόκριση. Κι αυτό απέναντι σε μία πολύ πιο έτοιμη ομάδα, με περισσότερα επίσημα παιχνίδια στα πόδια των παικτών της.

Παναθηναϊκός – Σλάβια Πράγας με τη σέντρα προγραμματισμένη για τις 20:30. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Cosmote Sport 2HD.

Παναθηναϊκός – Σλάβια Πράγας καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Ο άχαστος στην έδρα του σε προκριματικά ευρωπαϊκών διοργανώσεων, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αποτελεί το νούμερο ένα «όπλο» του Παναθηναϊκού για το πολύ δύσκολο εγχείρημα της ανατροπής κόντρα στη Σλάβια Πράγας.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς την εποχή που ήταν στον ΑΠΟΕΛ, έχει κάνει την Ευρώπη να τον συζητά για τα επιτεύγματά του. Κατά συνέπεια, η διαχείριση δύσκολων καταστάσεων είναι ξεκάθαρα στο ρεπερτόριο του Σέρβου τεχνικού.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει κοουτσάρει σε πολλά ματς προκριματικών ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Όντας γηπεδούχος έχει προετοιμάσει 14 φορές την ομάδα του για να αντεπεξέλθει σε διαφορετικές συνθήκες. Αγώνες με δύσκολους αντιπάλους, αγώνες με απαίτηση επιτυχία, αγώνες «πονηρούς».

Το εντυπωσιακό για τον Γιοβάνοβιτς είναι πως μέχρι τώρα είναι αήττητος σε εντός έδρας αγώνες προκριματικών ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Μετρώντας συνολικά 10 νίκες και 4 ισοπαλίες. Οπότε ο Σέρβος τεχνικός έχει 71% νίκες σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις. Στο 50% των εντός έδρας αγώνων για προκριματικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ο νυν τεχνικός του Παναθηναϊκού επικράτησε με διαφορά τερμάτων από 2 γκολ και πάνω. Αυτό που αναζητά και την Πέμπτη το βράδυ δηλαδή (11/8).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News