Παναθηναϊκός-Ενδεκάδα: Δύο τα πλάνα για τη ρεβάνς

Ομιλία Γιοβάνοβιτς: Τι είπε στα αποδυτήρια μετά την ήττα

Το βράδυ της Πέμπτης (04/08), στην Πράγα, συνέβησαν πολλά, που έχουν αναλυθεί διεξοδικά.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με σκορ 2-0 από τη Σλάβια, πληρώνοντας τις τραγικές αποφάσεις του… τραγικού διαιτητή Μπουκέ, αλλά και τα λάθη του στο δεύτερο ημίχρονο.

Σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο, οι «πράσινοι» αντιμετώπισαν αρκετά προβλήματα -έχοντας, βέβαια, να αντιμετωπίσουν και τον εκνευρισμό, που τους προκάλεσε η παντελώς άδικη αποβολή του Παλάσιος και γενικώς οι ακατανόητες αποφάσεις του Γάλλου ρέφερι- και ο ίδιος ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μετά το παιχνίδι, δήλωσε πως η ομάδα του έχασε από μία καλύτερη ομάδα.

Στα θετικά για το «τριφύλλι», το γεγονός ότι τέθηκε στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς εκ νέου ο Μπαρτ Σένκεφελντ, που έλειψε πολύ στον Παναθηναϊκό, στο πρώτο παιχνίδι με τη Σλάβια.

Όσον αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, υπάρχουν δύο επιλογές και ο Σέρβος προπονητής καλείται να επιλέξει την καταλληλότερη.

Η πρώτη επιλογή είναι ο Παναθηναϊκός να ξεκινήσει με τους Μπρινιόλι στο τέρμα και στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά τους Κώτσιρα, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον και Χουάνκαρ.

Στο κέντρο θα ξεκινήσουν οι Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλος και Τσέριν ενώ η επιθετική τριπλέτα θα απαρτίζεται από τους Βαγιαννίδη δεξιά, Αιτόρ αριστερά και τον Ιωαννίδη στην κορυφή.

Η δεύτερη επιλογή διαθέτει και μία μεγάλη έκπληξη. Σε αυτήν, η άμυνα και το κέντρο παραμένουν ως έχουν. Όσον αφορά στην επίθεση υπάρχει η σκέψη να ξεκίνησει ο Αιτόρ δεξιά, ο Γκάνεα ως αριστερός εξτρέμ και ο Ιωαννίδης ως φορ.

Πάντως η πρώτη επιλογή συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες καθώς ο Γιώργος Βαγιαννίδης έχει κάνει μια πολύ καλή προετοιμασία ενώ και στο πρώτο παιχνίδι με την Σλάβια μπήκε ως αλλαγή και τα πήγε πολύ καλά.

Ο μικρός δουλεύει πολύ και είναι έτοιμος να αρπάξει κάθε ευκαιρία που του δίνει ο προπονητής του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News