Παναθηναϊκός - Φόλενταμ καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Παναθηναϊκός - Ιωνικός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Τελευταίο φιλικό πριν από την Σλάβια για τον Παναθηναϊκό.

Ζεσταίνει τις… μηχανές του ο Παναθηναϊκός για τα κρίσιμα ευρωπαϊκά παιχνίδια με τη Σλάβια Πράγας στον γ’ προκριματικό γύρο του Conference League. Το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει την Πέμπτη (20:30) στη Λεωφόρο την ολλανδική Φόλενταμ, στην πρόβα τζενεράλε για τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις κόντρα στους Τσέχους.

Στο προσεχές φιλικό, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να δοκιμάσει το 3-4-3, τοποθετώντας στην άμυνα τους Σένκεφελντ, Κουρμπέλη και Μαγκνουσον. Η παραπάνω τριάδα διαθέτει μείγμα ποιότητας και εμπειρίας και μπορεί να δώσει λύσεις στην κυκλοφορία της μπάλας. Επιθετικά, το βάρος πέφτει εκ νέου στον Φώτη Ιωαννίδη, με το ζήτημα του σέντερ φορ να οδεύει προς λύση, καθώς τις τελευταίες ώρες η πράσινη διοίκηση είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Σποράρ!

Παναθηναϊκός – Φόλενταμ με τη σέντρα προγραμματισμένη για τις 20:30. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Cosmote Sport9HD.

Παναθηναϊκός – Βόλος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Για τα παιχνίδια με την Σλάβια Πράγας στον γ’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League μίλησε ο Αϊτόρ. «Δουλεύουμε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι. Έχουμε στο μυαλό μας τα παιχνίδια με τη Σλάβια, ξέρουμε τη σημασία τους για τον σύλλογο και θέλουμε να προκριθούμε. Παίξαμε με αντιπάλους από την Premier League, την Bundesliga και μία δυνατή ομάδα από το Κατάρ και δείξαμε ότι δεν έχουμε κάτι να φοβηθούμε», το σχόλιο του για τα δύσκολα επερχόμενα ματς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News