Το τετ α τετ Σένκεφελντ - Χουάνκαρ, η νέα φανέλα και ο... Γιοβάνοβιτς!

Το τετ α τετ Σένκεφελντ - Χουάνκαρ, η νέα φανέλα και ο... Γιοβάνοβιτς!

Πριν τη σέντρα στο παιχνίδι με το Βόλο οι Σένκεφελντ και Χουάνκαρ είχαν ένα σύντομο τετ α τετ, ενώ την ίδια ώρα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κάθισε σκεπτικός στον πάγκο της ομάδας.

Είναι εμφανές πως υπάρχει πίεση – που μπορεί να αποδειχθεί ως ευεργετική – για τον Παναθηναϊκό περίπου 1,5 εβδομάδα πριν τον πρώτο αγώνα με τη Σλάβια Πράγας.

Οι αμυντικοί του Τριφυλλιού, Σένκεφελντ και Χουάνκαρ αντάλλαξαν μερικές κουβέντες, πιθανώς για την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας, λίγο πριν βγουν στο… τερέν. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς από τις φωτογραφίες, διατηρεί τη σοβαρή του στάση και σκέφτεται κυρίως την τακτική προσέγγιση σε αυτά τα καλοκαιρινά παιχνίδια.

Ο Σέρβος προπονητής δοκιμάζει στο φιλικό με τον Βόλο τον Καρλίτος πίσω από τον Ιωαννίδη, ελλείψει «δεκαριού». Ο Ίβηρας θα έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποδείξει πως θα είναι και φέτος, μια υπολογίσιμη μονάδα στο σύνολο του Τριφυλλιού, εφόσον και παραμείνει και φέτος στη Λεωφόρο.

Τέλος, η νέα εντός έδρας εμφάνιση της ομάδας κλέβει τις εντυπώσεις με τα σχόλια να είναι άκρως θετικά για τη νέα δημιουργία της Robe di Kappa.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr