Παναθηναϊκός: Τότε θα μάθει τον αντίπαλό του στο Κύπελλο Ελλάδας
Η ΕΟΚ ανακοίνωσε το πρόγραμμα της διαδικασίας που θα καθορίσει τα ζευγάρια στο Κύπελλο Ελλάδας ανδρών και γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2026-27.
Η ΕΟΚ ανακοίνωσε την ημέρα και την ώρα της κλήρωσης του Κυπέλλου Ελλάδας για τη σεζόν 2026-27, με τις ομάδες μπάσκετ του Παναθηναϊκού να περιμένουν να μάθουν τα πρώτα τους ζευγάρια στη διοργάνωση.
Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης έκανε γνωστές τις λεπτομέρειες για τη διαδικασία που θα καθορίσει τους αντιπάλους στο Κύπελλο Ελλάδας ανδρών και γυναικών της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Ιουνίου στα γραφεία της ΕΟΚ, εκεί όπου οι συμμετέχουσες ομάδες θα μάθουν τους αντιπάλους τους στην πορεία της διοργάνωσης.
Η διαδικασία έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 14:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.
Ο Παναθηναϊκός θα γνωρίζει μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης τα ζευγάρια που θα προκύψουν τόσο για το ανδρικό όσο και για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ, ενόψει της νέας σεζόν.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber