Παναθηναϊκός - Βόλος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: «Μάτια» από Γιουνάιτεντ, Λέστερ, «μυστικό» οι παίκτες

Πρώτο φιλικό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για τον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» επέστρεψαν από την Αυστρία με αρκετά θετικά στοιχεία από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και αρκετά θέματα προς επίλυση. Ορισμένα από αυτά θα επιχειρήσει να διορθώσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κόντρα στον Βόλο, στον πρώτο φιλικό αγώνα εντός συνόρων για το «τριφύλλι» (19:30). Μάλιστα, οι κερκίδες της Λεωφόρου θα είναι ανοιχτές για τον κόσμο, που αναμένεται να δώσει δυναμικό παρόν.

Αγωνιστικά, δεν αποκλείεται ο Σέρβος τεχνικός να δοκιμάσει πράγματα ενόψει των αγώνων με την Σλάβια Πράγας για τον 3ο προκριματικό του Conference League. Σίγουρα, ο Χόρντουρ Μάγκνουσον θα πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο κέντρο της άμυνας, την ώρα που ο Σαντσες είναι ανέτοιμος λόγω τραυματισμού.

Παναθηναϊκός – Βόλος με τη σέντρα προγραμματισμένη για τις 19:30. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Cosmote Sport9HD.

Παναθηναϊκός – Βόλος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

«Θα μπορούσαμε να έχουμε συμπληρώσει το ρόστερ, όμως ψάχνουμε περιπτώσεις παικτών που θα κάνουν τη διαφορά. Γενικά είμαι ευχαριστημένος από τη διάθεση, την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό που δείχνουν οι παίκτες στη διάρκεια της προετοιμασίας. Μοναδικό ερωτηματικό το γεγονός ότι δεν έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα να συμπληρώσουμε το ρόστερ μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιοβάνοβιτς μετά το δυνατό φιλικό και την ισοπαλία με τη Λεβερκούζεν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News