Παναθηναϊκός: Αισιοδοξία παρά την αργοπορία στις μεταγραφές

Παναθηναικος - Βολος Live Streaming: Ζωντανά σήμερα 24/7

Πέρα από τα εσωτερικά θέματα και την εκνευριστική αργοπορία στις μεταγραφές πρέπει να αξιολογήσουμε την προσπάθεια των πρασίνων στα φιλικά και να πούμε ότι το κλαμπ μια αισιοδοξία προς τα έξω όντως την μεταδίδει.

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει καλά αμυντικά παιχνίδια. Μας αρέσει που οι Κυπελλούχοι Ελλάδας «σπρώχνουν» την επίθεση του αντιπάλου έξω από την περιοχή τους, μένοντας με συνέπεια μπροστά από τους παίκτες του αντιπάλου.

Όποτε δεν το έχουν καταφέρει, «καθαρίζουν» Μπρινιόλι και Λοντίγκιν. Με τον Κουρμπέλη σε ρόλο σκούπας στο κέντρο (ώστε να έχει πιο εύκολα βοήθειες από τους γύρω του και λιγότερη φθορά, μην ξεχνάμε ότι ο αρχηγός είναι σε φάση επανένταξης) η συνεργασία του με Πέρεθ-Αλεξανδρόπουλο αποτελεί ένα από τα καλύτερα κομμάτια του παιχνιδιού.

Επιθετικά ο Ιβάν προσπαθεί να καλύψει την έλλειψη βαρβάτου φορ παίζοντας πολύ καταστάσεις με τους εξτρέμ του οι οποίοι «βουτούν» στην περιοχή δίνοντας κίνηση και ζωντάνια, περιμένοντας τροφοδότηση πάνω στο τρέξιμό τους.

Σίγουρα ο Παναθηναϊκός βγάζει μαχητικότητα. Τα παιδιά του Γιοβάνοβιτς αφήνουν τα κόκκαλα τους στο χορτάρι εδώ και μήνες.

Ειδικά σε στιγμές που ο αντίπαλος δείχνει να αποκτά το πάνω χέρι το τριφύλλι μοιάζει με πυγμάχο, όπου γύρο με γύρο αντέχει τα γρονθοκοπήματα του αντιπάλου και στο τέλος αντέχει.

Δημήτρης Στρατής

Exit mobile version