Μάγκνουσον: «Να ”σκοτώσουμε” τη Σλάβια, θέλω να ζήσω τα ντέρμπι με Ολυμπιακό!»

Μάγκνουσον: «Να ''σκοτώσουμε'' τη Σλάβια, θέλω να ζήσω τα ντέρμπι με Ολυμπιακό!»

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον μίλησε στο SDNA για τους ερχόμενους αγώνες του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη, αποκάλυψε το χρονικό της μεταγραφής του στην Ελλάδα και αναφέρθηκε στη Λεωφόρο και τη Θύρα 13.

Αναλυτικά:

«Παρότι βρίσκομαι λίγες μέρες εδώ, μπορώ να διακρίνω ότι η ομάδα μας είναι πολύ δυνατή. Ετσι όπως παίζουμε είναι δύσκολο για τις άλλες ομάδες να μας αντιμετωπίσουν. Δεν εξετάζω μόνο τα δύο πρώτα ματς των προκριματικών, γιατί πρέπει να «σκοτώσουμε» δύο αντιπάλους κι όχι έναν για να προκριθούμε στους ομίλους. Ολοι οι αντίπαλοι είναι δύσκολοι σε αυτή τη διαδικασία, αλλά το πιστεύω.

Για το σύλλογο, γενικά, είναι σημαντικό να ξαναβρεθεί στο Champions League. Εχω παίξει στο Champions League με την ΤΣΣΚΑ, τα είχαμε πάει πολύ καλά, και το απόλαυσα. Ξέρω πολύ καλά ότι ο Παναθηναϊκός έχει πραγματοποιήσει σπουδαία πράγματα σ’ αυτή τη διοργάνωση και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να επιστρέψουμε εκεί.

Ομως αυτός είναι ένας στόχος που δεν αφορά αυτή τη σεζόν. Ισως την επόμενη. Αυτό που υπάρχει μπροστά μας, αυτό που κοιτάζουμε τώρα, είναι να προκριθούμε στους ομίλους του Conference League. Είναι πολύ σημαντικό για μας να τα καταφέρουμε. Αλλά για το ελληνικό πρωτάθλημα είναι στόχος για μένα να βρεθούμε στις θέσεις του Champions League. Ο μίνιμουμ στόχος πιο σωστά, γιατί ο βασικός μου στόχος είναι να κατακτήσω το πρωτάθλημα».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ

Exit mobile version