Παναθηναϊκός: Μεταγραφή που θα βοηθήσει τον Παπαγιάννη

Παναθηναϊκός: Δυνατά για τρίτη του μεταγραφή ο Εξάστερος

Ο ερχομός του Αρτούρας Γκουντάιτις προσθέτει σκληράδα στο ζωγραφιστό, ότι πρέπει δηλαδή για τα γούστα Ράντονιτς-Πεδουλάκη που οραματίζονται μια ομάδα η οποία θα δείχνει «δόντια» στην άμυνα, θα είναι δυνατή στο ριμπάουντ, με βάθος και ισορροπημένη επίθεση.

Το ζήτημα είναι πως στο ξεκίνημά τους οι πράσινοι θα μπουν στο γήπεδο δίχως τζούρες χημείας και αυτοματισμών μεταξύ τους, θα χρειαστεί να περάσουν μήνες για να επέλθουν συνεργασίες και παιχνίδι με κλειστά μάτια.

Στο σύλλογο για κάμποσο καιρό θα μαθαίνουν να περπατούν πριν αρχίσουν να σπριντάρουν. Η ποιότητα του ρόστερ δείχνει να είναι καλύτερη συγκριτικά με την περασμένη σεζόν μα μέχρι να επέλθει το low mistake basketball οι σφαλιάρες καραδοκούν και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να κλονίσουν την πίστη του οργανισμού ειδάλλως το χειμώνα πάλι θα μιλάμε για αλλαγές.

Το να μην ακουστούν παράπονα και να μην εκφραστεί δυσαρέσκεια έπειτα από ήττες είναι ευφάνταστο σενάριο, κακά τα ψέματα. Ο Λιθουανός σέντερ -κατά τα άλλα-είναι ποιοτική προσθήκη, αρκεί να αναφερθεί ότι πέρσι η αλλαγή του Παπαγιάννη ήταν ο…Καββαδάς.

Ο Αρτούρας θα μοιραστεί τα λεπτά με τον Μεγαρίτη βοηθώντας τον να μην καταρρεύσει, αφού πέρσι ο ψηλός έδειχνε να παλεύει μόνος.

Με μια αξιοπρεπέστατη λύση πίσω το ο κάπτεν καλείται να βάλει περισσότερη διάρκεια στο παιχνίδι του ενώ η ύπαρξη ενός καλού επιθετικού ποστ παίκτη στο ρόστερ θα προσφέρει έξτρα λειτουργικότητα στην επίθεση.

Δημήτρης Στρατής

Exit mobile version