«Τι ισχύει για Αλόνσο - Αποφασίζει ο απρόβλεπτος Αλαφούζος»

Δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας τονίζει ότι το μέλλον του Ντιέγκο Αλόνσο στον Παναθηναϊκό θα κριθεί από τα προσεχή παιχνίδια.

«Κρίσιμο 48ωρο στον Παναθηναϊκό, κλείνει ο αριστερός μπακ!»

Ο Ντιέγκο Αλόνσο βρίσκεται υπό κρίση στον Παναθηναϊκό μετά τη νέα κακή εμφάνιση του Παναθηναϊκού στη Νέα Φιλαδέλφεια και την ήττα από την ΑΕΚ με 2-0.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport», προς το παρόν η δουλειά του Αλόνσο δεν κινδυνεύει, ωστόσο οι επικείμενοι αγώνες με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα και τον Ολυμπιακό είναι άκρως σημαντικοί και θα επηρεάσουν τις εξελίξεις, θετικά ή αρνητικά.

Παράλληλα, το δημοσίευμα στέκεται και στον Γιάννη Αλαφούζο τον οποίο χαρακτηρίζει «απρόβλεπτο» και κατά συνέπεια, ουδείς μπορεί να διαβεβαιώσει 100% ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ δεν ενεργεί και τώρα με παρόμοιο τρόπο, όπως στην περίπτωση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, όταν είχε αποφασίσει νωρίτερα να αντικαταστήσει, ψάχνοντας τον διάδοχο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr