Ανκαραγκιουτσού: Τόσα δίνει σε Μακέντα - Θέλει λεφτά και ο Παναθηναϊκός
Ο Τούρκος δημοσιογράφος Ertan Suzgun έγραψε πως η Ανκαραγκιουτσού μετά τον Χατζηγιοβάνη «χτυπάει» και Μακέντα, τονίζοντας, μάλιστα, πως η ομάδα της πρωτεύουσας έχει προχωρήσει αρκετά την υπόθεση!
Σύμφωνα με τον έγκυρο Τούρκο δημοσιογράφο Ertan Suzgun, η ομάδα της Άγκυρας μετά τον Τάσο Χατζηγιοβάνη «χτυπάει» και τον Ιταλό επιθετικό του Παναθηναϊκού, τονίζοντας, μάλιστα, πως έχει προχωρήσει αρκετά την υπόθεση! Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του Μακέντα λήγει τον Ιούνιο του 2023.
Ο Suzgun γράφει συγκεκριμένα: «Σημαντική πρόοδο έκανε η Ανκαραγκιουτσού στη μεταγραφή του Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό».
Σύμφωνα με τη Sportday, οι Τούρκοι προσφέρουν… χρυσάφι στον Ιταλό, ένα ποσό κοντά στις 900.000 ευρώ.
Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός θα ήθελε να αποχωρήσει ο 31χρονος επιθετικός, να πάρει ένα μικρό ποσό και να γλιτώσει το άνω των 600.000 ευρώ συμβόλαιο του για την επόμενη σεζόν.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Πότε είναι το Game 4 με Βαλένθια, η ώρα και η μέρα
- Οι πόντοι των παικτών μετά το Παναθηναϊκός-Βαλένθια 87-91
- Σερέλης: «Αυτά πρέπει να αλλάξουμε» - Οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός-Βαλένθια
- Χαμός με Μαρτίνεθ και Αταμάν μετά από ανάποδο σφύριγμα! Αποβλήθηκαν και οι δύο (vids-pics)
- Τα δύο σενάρια: Τι ισχύει πλέον με την ποινή του Γιαννακόπουλου ενόψει Final 4