Παναθηναϊκός: Το «χρυσάφι» που θα λάβει από τη Stoiximan

Αρέσουν στον Παλάσιος οι νέες φανέλες

Σε μία λαμπερή (διπλή) εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε κέντρο στο Πεδίον του Άρεως, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε το βράδυ της Δευτέρας (20/6) τόσο τις νέες εμφανίσεις του για την αγωνιστική περίοδο 2022/23, όσο και την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας του με την εταιρία Stoiximan, η οποία θα είναι ο κεντρικός χορηγός στη φανέλα του «τριφυλλιού» απ’ την επόμενη σεζόν.

Στο κομμάτι των εμφανίσεων, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την κοινή πορεία και την επιτυχημένη συνεργασία του με την ιταλική εταιρία Robe di Kappa, η οποία ετοίμασε τρεις πολύ «ξεχωριστές» εμφανίσεις για τους Κυπελλούχους Ελλάδας.

Στην… κορυφή της νέας «κολεξιόν» του «τριφυλλιού» για την αγωνιστική περίοδο 2022/23, βρίσκεται η (βασική) εορταστική, φανέλα προς τιμήν του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας που γίνεται 100 ετών!

Σε ότι αφορά την κεντρική χορηγία, ο Παναθηναϊκός επέλεξε -έπειτα από 11 χρόνια συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ- να πορευτεί φέτος με τη Stoiximan, κλείνοντας μία συμφωνία τριετούς διάρκειας, που θα αποφέρει ένα πολύ μεγαλύτερο ποσό στους «πράσινους», σε σχέση με το 1,8 εκατ. ευρώ που «καρπώνονταν» ετησίως απ’ τον προηγούμενο κεντρικό χορηγό, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Exit mobile version