Κλείνει δύο παίκτες μέχρι την προετοιμασία - Οι θέσεις
Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό μετά την απόκτηση των Λοντίγκιν και Γκάνεα και την ανανέωση του Χουάνκαρ.
Όπως ανέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στο sportfm, οι επόμενοι στόχοι του Τριφύλλιου είναι η απόκτηση ενός χαφ και ενός εξτρέμ. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει πρώτα κάποια μεταγραφή σε άλλη θέση καθώς η ομάδα ασχολείται με όλα τα μέτωπα και κάθε υπόθεση μπορεί να ολοκληρωθεί γρηγορότερα από κάποια άλλη.
Όσον αφορά τον χαφ, εκεί βρίσκεται και το μεγαλύτερο κενό στο Τριφύλλι καθώς η ομάδα έχει αυτή την στιγμή μόνο τους Ρούμπεν, Κουρμπέλη και Αλεξανδρόπουλο. Τα θέματα του Γκατσίνοβιτς και Βιγιαφάνες είναι ανοικτά.
Ο Παναθηναϊκός δεδομένα θα αποκτήσει 2 χαφ ανεξάρτητα με τις περιπτώσεις του Σέρβου και του Αργεντίνου. Εξάλλου η ομάδα φέτος θα πρέπει να έχει μεγαλύτερο και ποιοτικότερο βάθος.
Στα εξτρέμ θα γίνουν σίγουρα 2 προσθήκες και σκοπός του Γιοβάνοβιτς είναι να έχει τον έναν εξτρέμ μαζί του στην προετοιμασία. Το δεύτερο εξτρεμ θα αποκτηθεί αργότερα.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ο Ρεμπρόφ συμφώνησε και αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό»!
- Βαλένθια: Τα νούμερα στις βολές που... εκθέτουν όσα έγιναν με τον Παναθηναϊκό στην EuroLeague
- Παναθηναϊκός: Κινήσεις για στόπερ και χαφ – Ποιοι φεύγουν και ποιοι μένουν
- Μπενίτεθ: Η ατάκα μετά την ΑΕΚ που δείχνει έξοδο από τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Η βασική προϋπόθεση για να ντυθεί στα πράσινα ο Ράστοντερ