Μπρινιόλι: «Πιστεύω ότι θα μείνω…»
Ο Μπρινιόλι έκανε μια εξαιρετική σεζόν με τον Παναθηναϊκό και μίλησε σε ιταλική ιστοσελίδα για το μέλλον του.
Το ποδόσφαιρο πολλές φορές παίζει τρομερά παιχνίδια και ο Ιταλός πορτιέρο το γνωρίζει καλά αυτό.
Ο Μπρινιόλι πριν έρθει στον Παναθηναϊκό είχε κερδίσει την άνοδο στην Serie Α με την ΣΠΑΛ ενώ είχε βραβευτεί και ως κορυφαίος γκολκίπερ της σεζόν.
Οι Ιταλοί όμως δεν τον εμπιστεύτηκαν για την επόμενη σεζόν και τον άφησαν να φύγει. Έτσι ο Ιταλός ήρθε στο Τριφύλλι και κέρδισε τίτλο στην πρώτη του χρονιά. Επίσης θα παίξει στην Ευρώπη για πρώτη φορά στην καριέρα του.
Αναμφίβολα άλλαξαν πολλά στην ζωή του όμως αυτές οι αλλαγές τον ωφέλησαν και τώρα ο Ιταλός βλέπει το μέλλον στον Παναθηναϊκό.
Οι δηλώσεις του στην «Tuttomercato.web»:
«Έχω συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια. Θα παίξουμε και στο Conference League. Πιστεύω ότι θα μείνω. Αλλά ξέρεις πως είναι το ποδόσφαιρο. Πάντως, η πρόθεση μου είναι να μείνω»
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Παίκτης της Μονακό αρέσει στον Παναθηναϊκό»
- «Πιθανή η έκπληξη στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά τον Αταμάν»
- Σερβικό δημοσίευμα για το μέλλον του Αταμάν στον Παναθηναϊκό: «Μετρημένες οι μέρες στην Αθήνα»
- Φαν Μπόμελ: Θετικός για Παναθηναϊκό, αναμένονται αποφάσεις
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η χρηματιστηριακή αξία του Μπεζέρα