Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Έτοιμος για να κατακτήσει την δεύτερη θέση ο Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στο «Απόστολος Νικολαΐδης» τον ΠΑΣ Γιάννινα (20:00), για την 9η αγωνιστική των playoffs της Super League. Οι «πράσινοι» με όπλο την… ατσάλινη άμυνά τους έφυγαν με διπλό από το Φάληρο -για πρώτη φορά μετά το 2014- διαλύοντας και τον Ολυμπιακό (2-1). Με αυτό τον τρόπο διατηρήθηκε άνετα τρίτος και ελπίζει ακόμα και στην 2η θέση (-2)!

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θέλει σε καμία περίπτωση να δει σημάδια χαλάρωσης από τους ποδοσφαιριστές του, μέχρι να ολοκληρωθεί η αποστολή «επιστροφή στην Ευρώπη», αλλά και η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Η αλήθεια είναι πως δεν έχουν δώσει δικαιώματα και είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι, κάτι που φαίνεται και από τις εξαιρετικές αμυντικές επιδόσεις της ομάδας: 6/7 μηδέν παθητικό, (8-4-0 το σερί στο διάστημα αυτό).

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα με την σέντρα προγραμματισμένη για τις 20:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Cosmote Sport 1HD.

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

«Αυτό είναι κάτι που για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, αν ήμουν προπονητής σε άλλη ομάδα μπορεί να χαιρόμουν (αναφερόμενος στο φετινό αήττητο κόντρα στον Ολυμπιακό). Όταν όμως είμαι προπονητής στον Παναθηναϊκό και ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής με τόσους βαθμούς διαφορά δεν μπορώ να χαίρομαι. Πρέπει να δυναμώσουμε, να είμαστε καλοί σε όλα τα παιχνίδια. Μπορεί για τους φιλάθλους να είναι σημαντικό, αλλά εμένα δεν με ικανοποιεί. Θα με ικανοποιούσε αν ήμασταν κι εμείς ομάδα που δίνει μάχη για το πρωτάθλημα. Τώρα δίνουμε μάχη για την Ευρώπη και το Κύπελλο», το μήνυμα του Γιοβάνοβιτς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News