Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Χουάνκαρ, Γκατσίνοβιτς

Αμφίβολος για Ολυμπιακό ο Χουάνκαρ

Απόλυτα ανταγωνιστικός είναι στα φετινά playoff ο Παναθηναϊκός, όπως… επιβεβαιώνουν βαθμολογία και αποτελέσματα, σύμφωνα με όσα ανέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, που μίλησε και για το επικείμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

«Υπάρχουν κάποια προβλήματα στον Παναθηναϊκό ενόψει ντέρμπι, αλλά θα είναι έτοιμος να παίξει ο Χουάνκαρ. Για τον Γκατσίνοβιτς αμφιβάλλω, σήμερα θα ξέρουμε μετά την προπόνηση. Είναι πολύ μεγάλη απώλεια, κάνει δουλειά που δεν φαίνεται και αυτό το είδαμε και χθες στο ΟΑΚΑ. Όταν παίρνεις ένα αποτέλεσμα που σε φέρνει ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στην Ευρώπη, το λες θετικό. Βρέθηκαν πολλοί παίκτες του Παναθηναϊκού σε μέτρια ημέρα. Είναι ένα πόντο πίσω από τον Ολυμπιακό στην ειδική βαθμολογία στα πλέι οφ, είναι ανταγωνιστικός και δεν έχει καμία σχέση με πριν. Μαθηματικά χρειάζεται άλλους πέντε πόντους για να εξασφαλιστεί», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως το πιο σημαντικό από τα τρία παιχνίδια που ακολουθούν για το «τριφύλλι» είναι αυτό με τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς μπορεί να του κάνει μεγάλη ζημιά από βαθμολογικής άποψης αν δεν το κερδίσει.

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης ανέλυσε το σκεπτικό της παρουσίας του Μαουρίσιο στην 11άδα του Παναθηναϊκού, ενώ επισήμανε ότι το πλάνο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν ήταν να δώσει μπάλα στην ΑΕΚ και για αυτό δεν έμεινε ικανοποιημένος.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News