ΑΕΚ - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Βαθμολογία: Πάτησε τους γαύρους, Ευρώπη ο Παναθηναϊκός

Διπλό Ευρώπης και ψυχολογίας για τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ (19:30), για την 7η αγωνιστική των playoffs της Super League. Τα playoffs μπαίνουν στην τελική ευθεία και η «μονομαχία» ανάμεσα στις δύο ομάδες ενδέχεται να είναι καθοριστική. Ασταμάτητος για την επιστροφή στην Ευρώπη δείχνει ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» μετά το 1-0 κόντρα στον Ολυμπιακό «καθάρισαν» και τον Άρη με το ίδιο σκορ στη Λεωφόρο και μπαίνουν με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο φινάλε της σεζόν.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θέλει σε καμία περίπτωση να δει σημάδια χαλάρωσης από τους ποδοσφαιριστές του. Η αλήθεια είναι πως δεν έχουν δώσει δικαιώματα και είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι, κάτι που φαίνεται και από τις εξαιρετικές αμυντικές επιδόσεις της ομάδας: 5 σερί μηδέν παθητικό, 7/10 τελευταία (7-3-0 το σερί στο διάστημα αυτό).

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός με την σέντρα προγραμματισμένο για τις 19:30. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το CosmoteSport1HD.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν στην τελευταία προπόνηση οι Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, Γιώργος Βαγιαννίδης και Γιασίν Αγιούμπ, που ούτως ή άλλως δεν υπολογίζονται από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την «Ένωση» στο ΟΑΚΑ. Αντιθέτως, το ευχάριστο για τον Σέρβο τεχνικό και κατ’ επέκταση το «τριφύλλι» ήταν πως επανήλθε στις προπονήσεις ο Αχιλλέας Πούγγουρας. Προκειμένου να προσφέρει μια επιπλέον λύση στα μετόπισθεν στο «σφιχτό» πρόγραμμα που ακολουθεί για την ομάδα του, με τα διαδοχικά ματς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News