Βαρούχας: «Απευθείας κόκκινη στη Λεωφόρο - Δεν υπάρχει πέναλτι για τον Άρη»

Βαρούχας: «Σωστή η κόκκινη στον Βιγιαφάνιες - Πέναλτι στον Βιτάλ»

Ο Παναγιώτης Βαρούχας ανέλυσε στην Αθλητική Κυριακή τις επίμαχες φάσεις των αγώνων για την 6η αγωνιστική στα πλέι οφ της Super League.

Αρχικά ο καθηγητής διαιτησίας σχολίασε το ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη, χαρακτηρίζοντας ως μέτρια προς κακή τη διαιτησία του Αγκάγεφ επειδή έκανε αρκετά λάθη στον καταλογισμό φάουλ και δεν τα πήγε καλά στον πειθαρχικό έλεγχο.

Ο Παναγιώτης Βαρούχας πάντως συμφώνησε με τον διαιτητή για τις αποφάσεις που οδήγησαν στην αποβολή του Καμαρά στο 45′. Υποστήριξε ότι η πρώτη κίτρινη κάρτα που είδε ο επιθετικός του Άρη ήταν σωστή, ενώ επεσήμανε πως ορθώς είδε και τη δεύτερη. Μάλιστα εξέφρασε την άποψη ότι το δεύτερο μαρκάρισμα του Καμαρά θα μπορούσε να επιφέρει ακόμα και απευθείας κόκκινη κάρτα, επειδή χτύπησε με τις τάπες τον Βιγιαφάνιες. μπροστά στα μάτια του ρέφερι.




Κατά τα άλλα, ο Παναγιώτης Βαρούχας είπε δεν υπάρχει πέναλτι για τον Άρη στη φάση του 60′, καθώς η μπάλα βρίσκει στο κολλημένο χέρι του Βέλεθ, που είναι σε φυσική θέση. Τέλος, αναφέρθηκε σε μια λάθος υπόδειξη στο 69′, όταν δόθηκε άουτ αντί για κόρνερ σε απόκρουση του Κουέστα, χαρακτήρισε όμως κακή την έντονη αντίδραση των παικτών του Παναθηναϊκού και είπε πως ήταν σωστή η κάρτα του διαιτητή στον Χουάνκαρ για διαμαρτυρία.



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News