Παναθηναϊκός: Τι ατμόσφαιρα ήταν αυτή!

Εξερράγη το ηφαίστειο της Λεωφόρου - Μοναδική ατμόσφαιρα! (vid)

Τι ατμόσφαιρα ήταν αυτή την Κυριακή! Ευτυχώς που βοήθησε (και) η τύχη και στο τέλος (όπως είπε ο προπονητής) οι οπαδοί πήγαν χαρούμενοι σπίτια τους.

Το καλύτερο ήταν ότι μοιράστηκε σε όλους η πεποίθηση πως ο Παναθηναϊκός έχει μπει στις ράγες και δεν θέλει παρά ελάχιστα πράγματα για να πρωταγωνιστήσει. Τι πάει να πει ότι έχει το χαμηλότερο μπάτζετ απ΄ όλους;

Με εξαίρεση τον ΠΑΟΚ των τελευταίων μηνών που ομολογουμένως δείχνει σε καλή κατάσταση κι έχει προπονητή που ταιριάζει ιδανικά με το σύνολο, ότι έχουμε δει από τους άλλους δεν μας έχει ξετρελάνει κιόλας.

Απλώς οι αντίπαλοι έχουν ανθρώπους στα γραφεία που σκαμπάζουν από ποδόσφαιρο και έχουν τον τρόπο τους να επιβάλλουν τα συμφέρονται των ομάδων τους στα γραφεία.

Ανεξαρτήτως του ότι στον Παναθηναϊκό τέτοια πράγματα έχουμε να δούμε δεκαετίες, ανεξαρτήτως ότι έχει διαλυθεί το πρεστίζ του συλλόγου η υπομονή του κόσμου του είναι κάτι ανεπανάληπτο.

Την Κυριακή το γήπεδο έβραζε. Τέτοια ατμόσφαιρα με το 100% του κόσμου να συμμετέχει σε τραγούδι και φωνή είχαμε πολλά χρόνια να δούμε.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr