Σημαντικά προβλήματα η Λαμία τέσσερις μέρες πριν τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό

Σημαντικά προβλήματα η Λαμία τέσσερις μέρες πριν τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό

Υπό τον κίνδυνο του υποβιβασμού στο πρωτάθλημα και με ηχηρά αγωνιστικά προβλήματα αναμένεται να έρθει στη Λεωφόρο την Τετάρτη (20/4) η Λαμία για τον πρώτο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό.

Ο Τζιανλούκα Φέστα είδε και τον Λάζαρ Ρόμανιτς να «τίθεται» νοκ άουτ για το παιχνίδι με τον Ιωνικό και υπάρχουν έντονες ανησυχίες για το παιχνίδι με τους πράσινους.

Επίσης, εκτός πλάνων συνεχίζουν οι Μαρτίνεθ, Σκόνδρας, Αραμπούλι και Τσούκαλος. Αντίθετα, επιστρέφουν οι Μαζουλουξής, Ελευθεριάδης και Μπανγκουρά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr