Παναθηναϊκός: Οι «γέφυρες» Ζαγαρίτη και το πρόσωπο «κόκκινο πανί» για Αλαφούζο

Παναθηναϊκός: Οι «γέφυρες» Ζαγαρίτη και το πρόσωπο «κόκκινο πανί» για Αλαφούζο

Προς τον Παναθηναϊκός φαίνεται πως στρέφεται ο Βασίλης Ζαγαρίτης μετά το «ναυάγιο» της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό!

Σύμφωνα με την Sportday, ο νεαρός αριστερός μπακ έχει αρχίσει να εξετάζει σοβαρά την προοπτική επιστροφής του στους πράσινους, μιας και στην Πάρμα δεν έχει πάρει ούτε λεπτό συμμετοχής.

Αν υπάρχει μία πιθανότητα να ασχοληθεί σοβαρά ο Παναθηναϊκός (που ψάχνει αριστερό/ους μπακ), τότε, η μεριά του Ζαγαρίτη θα πρέπει να στείλει… σπίτι του τον Πολ Κουτσολιάκο. Με τον τελευταίο «βράζει» ο Γιάννης Αλαφούζος, καθώς άλλα του είχε τάξει κι άλλα έπραξε ο μάνατζερ τον περασμένο Δεκέμβρη με αποτέλεσμα να χαθεί ο παίκτης σε ένα κομβικό χρονικά σημείο για την ομάδα.

Το μόνο που «σώζει» τον Ζαγαρίτη στην προκειμένη φάση και τον διατηρεί στην επικαιρότητα είναι οι καλές εμφανίσεις του με την Εθνική U21.

 


Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr